Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Gorenje RF 3111 AW

Zobraziť katalóg
Gorenje RF 3111 AW
4,8 5 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 113 cm, A+, objem chladničky/mrazničky 134/36 l, hlučnosť 40 dB, 1 kompresor, vnútorné osvetlenie, 4 sklenené police, priestor s dvierkami na mrazené potraviny, ľavé/pravé otváranie, biela
Kód:  FAC322e Produktové číslo:  RF3111AW Stránky výrobcu

Gorenje RF 3111 AW

Kombinovaná chladnička s mrazničkou hore sa vďaka svojmu celkovému objemu 170 litrov hodí skôr do menej početných domácností, kde však bude určite bez problémov slúžiť. Navyše nijako nenavýši rodinný rozpočet o ďalšie výdavky vďaka úspornej energetickej triede A+. Pozitívom je aj nízka hlučnosť iba 40 decibelov, preto sa hodí aj do kuchýň spojených s obývačkou.

Vnútorný priestor je riešený s ohľadom na maximálne využitie. V chladiacej časti sú k dispozícii tri poličky z tvrdeného skla a jedna priehľadná priehradka na zeleninu a ovocie. Vo dverách nechýba ďalší priestor vrátane police na fľaše. Mraziaca časť je vybavená drôtenou poličkou a vďaka štvorhviezdičkovej triede mrazenia je pripravená dlhodobo skladovať hlboko zmrazené potraviny. Počas 24 hodín dokáže zmraziť až 2,5 kg potravín, ktoré udrží v zmrznutom stave 14 hodín počas prípadného výpadku prúdu. Chladničku môžete vďaka nastaviteľným nožičkám postaviť kamkoľvek.


Parametre a špecifikácia:

Konštrukcia:
Dvojdverová
Nastaviteľný termostat
Nastaviteľné nožičky
Zameniteľné otváranie dvierok

Chladnička:
3x polica z tvrdeného skla
Priehľadná zásuvka na ovocie a zeleninu
Automatické odmrazovanie chladničky

Mraznička:
Trieda mrazenia: ****
Mraziaci výkon: 2,5 kg/24 hod.

Fyzické údaje:
Rozmery: 113 x 50 x 60 cm (v x š v h)
Farebné vyhotovenie: biele

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje RF 3111 AW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RF 3111 AW.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií