Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

GORENJE RI2181A1

Zobraziť katalóg
GORENJE RI2181A1
5 1 hodnotení
Vstavaná chladnička – monoklimatická, 177.2cm, A+, objem 301, hlučnosť 37dB, LED osvetlenie zo stropu, 7 sklenených políc, Držiak na fľaše, FreshZone zásuvka, LED displej, elektronické ovládanie, CrispZone, AdaptTech, IonAir, V׊×H 177.2×54×54.5cm
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  GORCHL067 Produktové číslo:  728401 Stránky výrobcu

GORENJE RI2181A1

GORENJE RI2181A1 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Monoklimatická vstavaná chladnička RI2181A1 značky GORENJE sa zaiste stane obľúbeným spotrebičom vašej kuchyne. Vďaka svojim vlastnostiam uchová vaše potraviny čerstvé. Chladnička obsahuje sedem voľne nastaviteľných poličiek a ponúka tak dostatočne veľký priestor na uskladnenie všetkých potravín. Držiak na fľaše je šikovne umiestnený tak, aby bol priestor chladničky maximálne využitý. Dvere chladničky ukrývajú ďalšie štyri poličky. Súčasťou je tiež Multibox zásobník na maslo a syry a MixBox na drobné potraviny a predmety.

Kľúčové vlastnosti chladničky GORENJE RI2181A1

  • Chladnička obsahuje multivariabilné police
  • CrispZone je vhodná na uskladnenie ovocia a zeleniny
  • IonAir zabraňuje nepríjemným pachom
  • AdaptTech udržuje optimálnu teplotu
  • Súčasťou chladničky GORENJE je efektívne LED osvetlenie

Moderné technológie vstavanej chladničky GORENJE

AdaptTech technológia udržuje optimálnu teplotu v chladničke bez ohľadu na to, ako často ju otvárate. IonAir s DynamiCooling udržuje v chladničke príjemnú arómu a odstraňuje nepríjemné pachy, vďaka čomu môžete umiestniť akúkoľvek potravinu na ľubovoľnú policu. SuperCool funkcia umožní prudké zníženie teploty až na 3 °C.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Vstavaný model Hotovo!
Farba
Žiadna Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
177,2 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ako to funguje prosím v prípade veľkých spotrebičov? Dajú sa doviesť priamo domov? a Prípadný servis pri pokazení, respektíve reklamácia? Máte nejakých technikov, ktorí chodia domov a opravujú? Lebo naozaj by sa mi nechcelo v prípade závady voziť chladničku hore dole na výdajné miesto :D :)

Príslušenstvo pre GORENJE RI2181A1
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií