Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gorenje RK 6193 LX

Zobraziť katalóg
Gorenje RK 6193 LX
4,2 6 hodnotení
Chladnička – kombinovaná, 185 cm, A+++, objem chladnička/mraznička 227/95l, IonAir, FrostLess, DynamiCooling systém, FreshZone zásuvka, XXL SpaceBox zásuvka, LED osvetlenie, mraziaci výkon 4,5 kg/24 hod., farba sivá metalíza
Kód:  FBC2310f1 Produktové číslo:  RK6193LX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje RK 6193 LX

vypnuté
Gorenje RK 6193 LX

Dlhšie čerstvé potraviny

Elegantná kombinovaná chladnička Gorenje RK 6193 LX v antikorovom vyhotovení zaujme predovšetkým energetickou úspornosťou, dostatočným úložným priestorom na uskladnenie potravín a modernými technológiami, ktoré sa postarajú, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Tento model sa radí do novej generácie chladničiek IonGeneration, ktoré vytvárajú vhodné  podmienky pre uložené potraviny, a tým je zachovaná ich kvalita, chuť aj farba.


Dostatok úložného priestoru

V chladničke je možné uchovať až 227 litrov potravín v 4 sklenených policiach a dvoch praktických zásuvkách. Na uloženie fliaš je k dispozícii praktický držiak. Ďalší úložný priestor zaisťujú priehradky vo dverách chladničky, kam ľahko uskladníte drobné potraviny.


Dostatok úložného priestoru

Obsah chladničky je krásne prehľadný vďaka dokonalému LED osvetleniu. Ionizátor vzduchu udržuje v chladničke prirodzené a čisté prostredie a tiež zabraňuje tvorbe a množeniu baktérií. Všetky nastavenia sú dostupné cez elektronické ovládanie na dverách chladničky.


AdaptCool

Inteligentná technológia AdaptCool s pamäťovou funkciou zaznamenáva frekvenciu a čas otvárania dverí chladničky a na základe týchto údajov znižuje teplotu a udržiava tak ideálne podmienky vnútri chladničky.


vypnuté
Technologie IonAir

Zdravé prostredie pre vaše potraviny

Technológia IonAir udržuje prirodzené prostredie vďaka neustálemu prísunu záporne nabitých iónov, ktoré odstraňujú zápachy, baktérie a vlhkosť, čím vytvára zdravé prostredie na uskladnenie vašich potravín.

vypnuté
DynamiCooling

Efektívny vetrací systém

Vetrací systém DynamiCooling zaistí rovnomernú cirkuláciu studeného vzduchu a spoločne s technológiou IonAir vytvára vnútri chladničky zdravé prostredie bez zápachu a baktérií.

vypnuté
CrispZone s HumidityControl

Vždy čerstvé ovocie a zelenina

Chladnička je vybavená veľkou zásuvkou CrispZone na uskladnenie ovocia a zeleniny. Navyše je možné pomocou systému HumidityControl jednoducho regulovať vlhkosť vnútri zásuvky a uchovať tak potraviny dlhšie čerstvé.

vypnuté
Fresh Zone

Zásuvka Fresh Zone

Špeciálna zásuvka FreshZone udržuje vo svojich útrobách stabilnú teplotu 3 °C, čím je zaistená dlhodobá čerstvosť uchovaných potravín.

vypnuté
Technologie FrostLess

Redukcia tvorby ľadu

Technológia FrostLess redukuje tvorbu ľadu o 50 %, čím je znížená potreba manuálneho odmrazovania, a s tým spojená údržba. Navyše tento systém šetrí energiu.

vypnuté
XXL SpaceBox

Viac priestoru v mrazničke

V mrazničke nájdete extra veľkú zásuvku SpaceBox s objemom 38 litrov, v ktorej ľahko uskladníte aj tie najväčšie kusy potravín.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
322 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
322 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
4,5 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
73 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. chcem sa len opýtať či mi neviete povedať prečo mi v tej chladnicke tak silno pukne. roby to asi raz za dve az tri hodiny. Ďakujem

Dobry den, jak mohu uplatnit 15 letou zaruku na kompresor? Musim produkt nekde registrovat nebo je to automaticke? Na zarucnim listu jsem krome standardni zaruky na cely produkt nic jineho nenalezl.

Lze prohodit otevírání dveří z pravé na levou stranu? Děkuju

dobrý deň, chcel by som sa spýtať či ku danej chladničke neponúkate aj akciu na tovar v hodnote 149€ podla vyberu ako to ma konkurencia. dakujem

Diskusia a poradňa k Gorenje RK 6193 LX
Príslušenstvo pre Gorenje RK 6193 LX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE RK 6193 LX .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií