Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GORENJE W2S846LN

Zobraziť katalóg
GORENJE W2S846LN
4,0 4 hodnotení
Práčka spredu plnená, energetická trieda A+++, biela farba, hlavné funkcie: odložený štart, rýchly program a displej, odhad. ročná spotreba vody 10214 l, kapacita bielizne 8kg, odhadovaná ročná spotreba energie 155 kWh/annum, rozmery: 60×85×61 cm (Š×V×H), hmotnosť 80.2kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GORPR022 Produktové číslo:  731865 Stránky výrobcu

GORENJE W2S846LN

GORENJE W2S846LN je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Spredu plnená práčka GORENJE W2S846LN má kapacitu bubna na 8 kg bielizne, takže s prehľadom vystačí väčšine domácností. Na výber budete mať hneď zo 14 programov, ktoré vám pomôžu vyprať vašu bielizeň tak, aby bola krásne čistá a hebká na dotyk. Maximálne otáčky práčky GORENJE sa pohybujú na úrovni 1 400 ot./min. Práčku GORENJE W2S846LN nastavíte v 3 jednoduchých krokoch pomocou otočného voliča a všetky informácie o zvolenom programe uvidíte na displeji s prehľadným LED indikátorom. Dvierka práčky môžete otvoriť až do 180 stupňov, takže je plnenie bubna aj následné vyberanie bielizne naprostá hračka. Veľkou výhodou práčky GORENJE W2S846LN je veľa užitočných funkcií, ktoré eliminujú alergické reakcie a šetrne sa starajú o vašu bielizeň. Práčke nechýba tiež detská poistka a užitočný páperový program. Pomocou funkcie StopAddGo môžete vložiť alebo odstrániť bielizeň aj počas procesu prania.


Kľúčové vlastnosti práčky GORENJE W2S846LN

  • Unikátny WAVEACTIVE bubon sa postará o šetrné zaobchádzanie s vloženou bielizňou
  • Práčka GORENJE W2S846LN s funkciou IonTech na dôkladné odstránenie škvŕn
  • Práčka má vo svojom repertoári aj automatické programy
  • Spadá do energetickej triedy A+++ (-20 %)
  • Kapacita bubna je 8 kg, pričom práčka dokáže generovať až 1 400 ot./min
  • Špeciálny program zbaví vašu bielizeň alergénov
  • Výkonný a tichý invertorový motor PowerDrive
  • Program InoWash 59'
  • DoseAid na optimálne množstvo pracieho prostriedku
  • Jednoduché ovládanie pomocou 3 jednoduchých krokov
  • EcoEye na spätnú väzbu
  • GORENJE s LED indikátorom na úplný na prehľad
  • Zvýšená stabilita práčky zaistí prevádzku s menšími vibráciami
  • Má celkom tichý chod na úrovni šepkania
  • Kvalitné LED osvetlenie bubna
  • Krásne voňavá a svieža bielizeň vďaka funkcii SterilTub
  • Dvierka s možnosťou otvorenia až do 180 stupňov
  • Detská poistka
  • StopAddGo slúži na pridanie či odobratie bielizne aj pri zapnutom programe

Práčka GORENJE W2S846LN s funkciou IonTech na dôkladné odstránenie škvŕn

Účinnejšie odstraňovanie škvŕn pomocou unikátnej funkcie IonTech, ktorá využíva prirodzený proces ionizácie. Nemusíte ani prať pri vysokých teplotách alebo používať ďalšie chemické prostriedky, ktoré by mohli narušiť štruktúru vášho oblečenia. Prací prostriedok sa skvele rozpúšťa vo vode, vďaka čomu rovnomerne prenikne do vašej bielizne. Výsledkom je odstránenie až o 30 % viac škvŕn aj pri nízkych teplotách. Funkcia IonTech dokonca zabraňuje ukladaniu vodného kameňa na ohrievač, ktorý výrazne predlžuje životnosť práčky GORENJE W2S846LN.



Unikátny WAVEACTIVE bubon na šetrné zaobchádzanie

Práčka GORENJE W2S846LN je vybavená unikátnym WAVEACTIVE bubnom, ktorý vám zaručí citlivé zaobchádzanie s vašou bielizňou. Bubon v kombinácii s vlnovým profilom a špeciálnymi vlnovými 3D rebrami poskytne vašej bielizni jemné a šetrné zaobchádzanie. Výsledkom je dokonale čistá a svieža bielizeň s minimálnym pokrčením.


Výkonný a tichý invertorový motor PowerDrive

Súčasťou práčky GORENJE W2S846LN je veľmi tichý a výkonný invertorový motor PowerDrive, ktorý predĺži životnosť vašej práčky. Zároveň výrazne šetrí energiu pri každom cykle.



59-minútový program na odstránenie škvŕn

Práčka s predným plnením GORENJE W2S846LN je vybavená tiež skvelou funkciou IonWash 59', vďaka ktorej rýchlo a šetrne odstráni z vašej bielizne až o 30 % viac škvŕn. Výsledkom je krásne voňavá a čistá bielizeň aj pri polovičnom naplnení.

Už žiadne obavy zo škvŕn!

Máte špinavé vaše obľúbené tričko, košeľu či šaty? Nebojte sa o vaše oblečenie. Práčka GORENJE W2S846LN vám so všetkým pomôže. Na účinné odstránenie škvŕn nepotrebujete už vysoké teploty. Práčka vám pomôže s ideálnou kombináciou teploty, času a vody, vďaka čomu dokáže odstrániť až 36 druhov odolných škvŕn v 3 hlavných kategóriách – ovocie (pomaranče, paradajkový pretlak); organické škvrny (tuk, maslo, vajíčka, tráva) a káva (vrátane čajov, čokoládových jogurtov, cestovín, make-upu).

DoseAid práčky GORENJE W2S846LN na optimálne množstvo pracieho prostriedku

S dávkovaním pracieho prostriedku do práčky GORENJE W2S846LN vám veľmi ľahko pomôže praktická funkcia DoseAid, ktorá bez ohľadu na množstvo bielizne použije vhodné množstvo pracieho prostriedku. Prací prostriedok sa tak vďaka tejto šikovnej funkcii používa najhospodárnejšie a zároveň najšetrnejším spôsobom pre vaše zdravie.

GORENJE W2S846LN disponuje automatickými programami

Nie ste si istí, aký program máte zvoliť? Nezúfajte. Spredu plnená práčka GORENJE W2S846LN vám so všetkým rada pomôže. Stačí jednoducho zvoliť program AutoWash a práčka sama zvolí vhodný cyklus na vašu bielizeň. Inovatívny program tak zaistí úplný komfort pre vás a vaše odevy.

Jednoduché ovládanie pomocou 3 jednoduchých krokov

Jednoduché a rýchle ovládanie práčky je úplným základom, čo zaiste ocení každý používateľ. Práčka GORENJE W2S846LN vám ponúka centrálne umiestnený ovládač, pomocou ktorého práčku nastavíte v 3 jednoduchých krokoch. Zapnete práčku, zvolíte si príslušný program a následne stlačíte tlačidlo štartu. Aké jednoduché! Dotykové rozhranie vám ponúka možnosť vybrať si z mnohých funkcií, ktoré práčka GORENJE W2S846LN ponúka.

EcoEye práčky GORENJE W2S846LN na spätnú väzbu

Chceli by ste mať všetko pod úplnou kontrolou? Potom vás iste potešíme praktickým indikátorom EcoEye, ktorý vám poskytne spätnú väzbu o efektivite práčky GORENJE W2S846LN. V reálnom čase tak zistíte všetko o zvolenom programe, čím vám pomáha šetriť vodou a energiou.

Šetrné pranie s AntiAllergy programom

Trpíte na alergické reakcie z oblečenia? To sa vám už s práčkou GORENJE W2S846LN nestane. Práčka disponuje programom AntiAllergy, ktorý používa vyššie teploty a dodatočné oplachovanie, čím účinne odstraňuje zvyšky pracieho prostriedku na tkaninách. Program vás zbaví všetkých alergénov, ktoré by vám mohli vyvolať nepríjemný pocit na vašej alebo detskej pokožke.

Práčka GORENJE W2S846LN má veľkú stabilitu, vďaka čomu tlmí vibrácie

Práčka GORENJE W2S846LN je špeciálne skonštruovaná tak, aby sa docielila zvýšená stabilita, čo má za následok výrazné zníženie vibrácií. Vďaka bočným a spodným panelom StableTech sa výrazne znížila hladina hluku, a to dokonca aj pri tých najvyšších otáčkach, ktoré práčka GORENJE W2S846LN ponúka.

Krásne voňavá a svieža bielizeň vďaka funkcii SterilTub

Už žiadne baktérie, ktoré by spôsobovali nepríjemný zápach bielizne! Práčka GORENJE W2S846LN je vybavená praktickou funkciou SterilTub. Vďaka tomu bude vaša bielizeň stále krásne voňavá a svieža. Po baktériách tak nezostane ani stopa!



Dvierka práčky s predným plnením GORENJE W2S846LN možno otvoriť až do 180 stupňov

Dvierka práčky s predným plnením GORENJE W2S846LN sú vyrobené z jedného kusa plastu, vďaka čomu vám zaručia úplnú stabilitu. Tieto dvierka zároveň zabraňujú nepríjemnému vŕzganiu či škrípaniu. Veľké dvierka možno otvoriť až do 180 stupňov, vďaka čomu sa bielizeň veľmi ľahko vyťahuje. Dvierka práčky GORENJE W2S846LN sa jednoducho čistia, pretože sú bez viditeľných skrutiek, ktoré by znepríjemňovali následné čistenie.

Bezpečnosť je pri práčke GORENJE W2S846LN na prvom mieste

Určite všetci vieme, ako malé deti lákajú tlačidlá všetkých spotrebičov. A presne preto je práčka GORENJE W2S846LN vybavená detským zámkom, ktorý znemožní vašim ratolestiam otvorenie dvierok či stlačenie tlačidiel, ktoré by mohli narušiť chod programu.

Najtichšia spredu plnená práčka GORENJE W2S846LN

Spredu plnená práčka GORENJE W2S846LN z radu WaweActive sa zaraďuje medzi najtichšie práčky. Dokáže bežať na úrovni šepkania, takže vás nebude rušiť ani počas spánku či pri sledovaní vášho obľúbeného seriálu alebo filmu. Tichá prevádzka je zaistená pomocou špeciálnej akustickej izolácie, účinných motorov, vysoko kvalitných materiálov a inovatívnych riešení systému prania.

Kvalitné LED osvetlenie bubna

Na úplný prehľad o vašej bielizni v bubne je práčka GORENJE W2S846LN vybavená kvalitným LED osvetlením, ktoré vám umožní pohodlne naplniť či vyprázdniť práčku.

Žiadne nepríjemné pípanie

Po skončení programu vás práčka upozorní jemným tónom. GORENJE W2S846LN vám prostredníctvom tónov navyše odovzdáva spätnú väzbu o funkcii alebo programe, ktoré ste si zvolili.

Rýchly 20-minútový program

Chystáte sa na rande, párty či večeru a vaše obľúbené šaty alebo sako sú práve v koši na bielizeň? Nezúfajte. Práčka GORENJE W2S846LN je totiž vybavená 20-minútovým programom, ktorý vám rýchlo, ale zároveň účinne vyperie vaše oblečenie, ktoré nutne potrebujete.

Čisté a nadýchané páperové oblečenie

V práčke GORENJE W2S846LN môžete pohodlne vyprať svoje bundy, prikrývky či vankúše. Nemusíte tak míňať peniaze za čistiareň. Všetko zvládnete jednoducho sami doma.



GORENJE W2S846LN s LED indikátorom na úplný prehľad

Ovládanie práčky GORENJE W2S846LN je veľmi jednoduché a prehľadné vďaka LED indikátoru. Na displeji vidíte vami zvolený program zo všetkých uhlov bez ohľadu na okolité svetlo. JoggerDial tak zaisťuje rýchly a jednoduchý výber programov.

Energeticky úsporná práčka s predným plnením GORENJE W2S846LN

Práčka s predným plnením GORENJE W2S846LN patrí do energetickej triedy A+++ (-20 %), takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Inovatívny invertorový motor dokáže vďaka optimalizovaným programom a inteligentným riešeniam zabezpečiť nízku spotrebu energie.

StopAddGo na pridanie či odobratie bielizne pri spustenom programe

Zabudli ste do práčky GORENJE W2S846LN vložiť bielizeň, ktorú potrebujete vyprať? Tak využite funkciu StopAddGo, ktorá vám umožní zabudnuté kúsky vložiť do práčky alebo ich naopak odobrať. Táto funkcia jednoducho pranie preruší v počiatočných fázach.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
80,2 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
80,2 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
61 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jak dlouho trvá doba programu na 40 stupňů a 60 stupňů. Děkuji za odpověď.

Dobry den, mam pracku i susicku gorenje. Bohuzel pračka jiz doslouzila po osmi letech kazdodenniho prani. Ale susicka je zatim stale funkcni. Lze starou susicku typ D7462j postavit na tento typ pracky Gorenje W2S846LN? V pripade ze ano je pro mne jasnou volbou

Dobrý den, lze tuto pračku dát pod sušičku Beko DPY 8506 GXB1 ? Existuje nějaký mezičlánek, který by se mezi ně mohl vložit? Děkuji

Dobrý den, má tento typ parní praní? Na displeji je ale v popisu jsem nenašla. Děkuji

Dobrý den, prosím o informaci, kde se pračka vyrábí. Děkuji.

Dobrý den chcel by som sa spýtať čo sa da poloziť sušička gorenje na pračku GORENJE DA83ILS/I alebo sa da dokúpiť nijaký medzičlánok ?

Dobry den da se na ni nastavit kratsi cas prani u delsich programu diky

dobrý deň, v akom jazyku je menu okolo stredného tlačidla? Ďakujem

Dobrý den,umí tato pračka přát i na méně kilo a k tomu uzpůsobí množství vody? Jaký program je nejkratší,kolik minut?Děkuji Cerovska

Príslušenstvo pre GORENJE W2S846LN
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií