AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I

Zobraziť katalóg
GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 8 kg, ročná spotreba energie 171 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania B, hlučnosť 53 dB, detská poistka, displej, invertorový motor, LED indikátory, odložený štart, pridanie bielizne v priebehu prania a rýchly program, sušička: energetická trieda A+++, ročná spotreba energie 177 kWh/annum, hmotnosť náplne 8kg, hlučnosť 66 dB
Kód:  GORSET011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I Predaj skončil

GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I

Doprajte si viac času s rodinou a priateľmi a menej času pri žehlení a kúpte si túto cenovo zvýhodnenú zostavu práčky WA824 a sušičky DA83ILS/I spoločnosti Gorenje. Veľkou prednosťou spotrebičov sú ich nízke energetické nároky, prítomnosť moderných technológií, jednoduché a intuitívne ovládanie.

Kľúčové vlastnosti práčky Gorenje WA824

  • Cenovo dostupná práčka s predným plnením
  • Energetická trieda A+++
  • Invertorový motor s 10-ročnou zárukou
  • 14 programov a množstvo prídavných funkcií
  • Bubon WaveActive s vlnovým profilom
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie
  • Technológia DoseAid na optimálnu dávku pracieho prostriedku
  • EcoEye – Spotrebu energie máte vždy pod kontrolou
  • SterilTub samočistiaci program bubna práčky

Práčka s radom moderných vymožeností

Gorenje WA824 sa zaraďuje medzi cenovo dostupné práčky, ktorá je napchatá širokou škálou moderných technológií a bude vašim obľúbeným spoločníkom každého všedného dňa. Optimálne navrhnutých 14 programov s radom prídavných funkcií zaručí úplne skvelé výsledky pri starostlivosti o vašu bielizeň. Práčka spadá do vysoko úspornej energetickej triedy A+++ -10%, teda šetrí aj váš rozpočet. Zariadenie je navyše vďaka svojmu vyhotoveniu a invertorovému motoru veľmi tiché a pri bežnom praní nepresiahne hlučnosť 53 dB. Do bubna WaveActive so špeciálnym vlnovým profilom umiestnite až 8 kg bielizne.

Motor PowerDrive

Aj napriek svojej nízkej cene je práčka Gorenje WA824 vybavená špičkovými technológiami, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia každodenné používanie. Už len prítomnosť invertorového motora s 10-ročnou zárukou sľubuje dlhú životnosť a v kombinácii s panelmi StableTech bude vibrácie a hlučnosť aj pri odstreďovaní na minimálnej úrovni. Veľmi jednoduché a prehľadné je aj ovládanie, kde vďaka centrálnemu voliču, LED indikátoru a displeju je všetko perfektne viditeľné a to zo všetkých uhlov bez ohľadu na okolité svetlo. Samozrejmosťou je tiež detská poistka, ktorá uzamkne ovládací panel a dvierka počas prania. Práčka Gorenje ponúka širokú škálu programov, ktoré sa prispôsobia rôznym typov tkanín. Určite sa vám stalo, že ste si neboli istí voľbou programu. Zvoľte AutoWash a máte po starosti! Práčka si sama podľa náplne nastaví optimálny cyklus a vy si už len počkáte na čistú a voňavú bielizeň.


Kľúčové vlastnosti sušičky Gorenje DA83ILS/I

  • Sušením zbavíte bielizeň nielen vlhkosti, ale tiež ju vyhladíte, takže nemusíte žehliť
  • Vkladať môžete ľubovoľné textílie bez ohľadu na materiál
  • Sušička zbaví vlhkosti nielen bielizeň, ale čiastočne aj vašu domácnosť
  • S parným programom SteamRefresh prirodzene obnovíte vzhľad niektorých textílií
  • Vyberať si môžete zo 14 rôznorodých programov
  • Pri nastavovaní neriešite žiadne zložitosti: jednoducho sušičku zapnete, vložíte bielizeň, vyberiete program a stlačíte štart
  • Vhodná bude na sušenie odevov, takisto i posteľnej bielizne

Sušička bielizne DA83ILS/I

Ušetríte si veľa času a námahy so žehlením, vďaka funkcii IonTech – teda schopnosťou vyhladiť bielizeň cez ionizátor vzduchu. Ten bielizeň vysuší tak, že značne zníži jeho pokrčenie, takže ju neskôr nemusíte žehliť. Sušička Gorenje DA83ILS/I ďalej obsahuje vlnovitý typ bubna, ktorý zjemňuje vlákna a zaisťuje tak najjemnejšie zaobchádzanie s bielizňou každého druhu. Pri sušičke môžete zvoliť z celkom 14 programov. K dispozícii je napríklad program Posteľná bielizeň, Vlna, Košele, Osvieženie parou alebo Mix suché. Potrebujete svoj obľúbený kúsok oblečenia rýchlo zbaviť zápachu? Využite ionizačný program IonRefresh. S ním bude vaše oblečenie pripravené na nosenie a takmer ako vypraté už za 30 minút. Verte, s touto zostavou od spoločnosti Gorenje chybu určite neurobíte.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
177 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den , měl bych zájem o Vámi nabízený set GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I. Z komentářů nejsem moc chytrý jestli lze kusy dát na sebe čí nikoli.sušička je o 6cm hlubší, nebude to problém , když dám spotřebiče na sebe.

Dobrý den, z odpovědí na otázky pod tím to setem jsem trochu zmatená. Lze tedy po zakoupení tohoto setu postavit sušičku na pračku? A jde to bez mezikusu? Pokud ne, prosím o link konkrétního pasujícího mezikusu. Děkuji

Dobrý den, zajímalo by mne, zda je možné si vybrat, jak chci orientována dvířka v setu GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I, potřebovala bych otvírání u obou doleva

Dobrý den, Mám tentýž dotaz k tomuto setu. Sušička je hlubší o 8 cm, dají se spotřebiče umístit nad sebe i bez spojovacího dílu? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den. Jitka

Dobrý den, jaká ke prosím hloubka sušičky? Díky, l.

Dobrý den, rád bych si zakoupil tento set, ale nevím, jaký mezikus použít pro postavení spotřebičů vertikálně na sebe. Dočetl jsem se, že Gorenje mezikusy nevyrábí a je nutné zakoupit mezikus univerzální. Prosím o doporučení mezikusu. Děkuji.

Dobrý den, lze postavit tyto 2 spotřebiče na sebe? Jaký případný mezikus dokoupit na spojení? Děkuji

Diskusia a poradňa k GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I
Príslušenstvo pre GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE WA824 + GORENJE DA83ILS/I.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií