Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GORENJE WHT621E5X

Zobraziť katalóg
GORENJE WHT621E5X
Digestor – komínový, odťah 576m3/h, 3 stupne výkonu, odťah 15cm alebo recirkulácia, hliníkový tukový filter, halogénové osvetlenie, TouchFree inox - úprava proti odtlačkom prstov
Kód:  GORDG011 Produktové číslo:  474612 Stránky výrobcu

GORENJE WHT621E5X

Veľmi kvalitný komínový odsávač pár udrží vašu kuchyňu čistú a bez nepríjemných pachov z varenia. Maximální výkon odťahu je skvelých 576 m3/h. K dispozícii sú tri stupne rýchlosti a varnú dosku vám osvetlia dve 20 W halogénové žiarovky. Odsávač okrem odvodu pár mimo miestnosť ponúka aj recirkuláciu, ktorá pomocou tukových filtrov premení mastnotu, pary a nežiadúci pach priamo v tele odsávača a späť do miestnosti vypustí už len čistý vzduch. Odsávač pár je vybavený umývateľným hliníkovým filtrom s polyuretánovou penou, ktorý zvyšuje účinnosť spotrebiča a predlžuje životnosť. Všetky povrchy z nehrdzavejúcej ocele sú opatrené špeciálnou povrchovou úpravou TouchFree, ktoré zabraňuje tvorbe odtlačkov prstov, vďaka čomu sa ľahko čistí.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový odsávač pár
  • Energetická trieda C
  • Umývateľný hliníkový filter s polyuretánovou penou - zachytí až 98 % tuku a nečistôt
  • Mechanické ovládanie
  • Tri stupne výkonu
  • Maximální výkon pri odťahu 576 m3/h
  • Halogénové osvetlenie 2 × 20 W
  • Špeciálna povrchová úprava TouchFree

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE WHT621E5X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WHT621E5X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE WHT621E5X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE WHT621E5X.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií