AD homeoffice PET

GORENJE WHT68AINB

Zobraziť katalóg
GORENJE WHT68AINB
Digestor komínová, odťah 734m3 / h, 3 rýchlosti, ventilácie AdaptTech, odťah 15cm alebo recirkulácia, hliníkový tukový filter, LED osvetlenie, spätná klapka
Kód:  FAV5202n2 Produktové číslo:  506949 Stránky výrobcu

GORENJE WHT68AINB

Odsávače pár tvoria dôležitú súčasť každej modernej kuchyne. Preto neváhajte a kúpte si tento elegantný komínový digestor od firmy Gorenje, ktorá vám ponúkne možnosť nastavenia recirkulácie vzduchu. To znamená, že vzduch nie je odvádzaný mimo miestnosti. Digestor naopak zbaví vzduch mastných pár či pachu a vrátí ho späť do miestnosti. Navyše tento digestor má v sebe zabudované LED osvetlenie, ktoré vám krásne posvieti na vašu varnú dosku. To vám dovolí si skontrolovať priebeh varenia. Nesmieme zabudnúť ani možnosť z voľby nastavenia až 3 rýchlostí odsávania pary a sofistikované ovládače na digestore. Tie zaručujú vždy ľahkú a jednoduchú obsluhu.


Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný komínový digestor z nerezu
  • Disponuje recirkuláciou vzduchu
  • Odsávače pár hrajú zásadnú úlohu pri udržiavaní sviežeho a čistého prostredia vo vašej kuchyni
  • Zabudované LED osvetlenie
  • Ľahké a jednoduché ovládanie

Ventilácia AdaptTech

Špeciálna technológia, ktorá v automatickom režime detekuje koncentráciu nečistôt, pár, výparov a plynov vo vzduchu a podľa toho reaguje. Následne odsávač automaticky upravuje rýchlosť ventilátoru a úplne ho zastaví, keď už není potreba.

P.A.S. SYSTEM

Firma Gorejne predstavila úplne novú technológiu odsávania pár, kedy sa oblasť sania premiestnila zo stredovej časti kuchynského digestora na vonkajšie okraje. Vďaka tomu sa docielilo koncentrovanějšiemu odsávaniu a nižšej spotrebe.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme tuto digestoř - WHT68AINB - Odkaz do neznáma Nemáme ji napojenou na komín, chci se zeptat kde můžeme koupit filtry? a jaké do tohoto odsávače patří? Děkuji. Veronika Balon Tel. 777 808 722

Diskusia a poradňa k GORENJE WHT68AINB
Príslušenstvo pre GORENJE WHT68AINB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WHT68AINB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií