Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GoSAT GS7060 HDi

Zobraziť katalóg
GoSAT GS7060 HDi
4,8 71 hodnotení
Satelitný prijímač – DVB-S2, FullHD 1920 × 1080, HDMI, USB, LAN, S/PDIF, FastScan, PVR, EPG, Skylink Ready, čítačka Irdeto, USALS, DiSEqC, UNICABLE
Kód:  SAT082u Produktové číslo:  GSTGS7060HDI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GoSAT GS7060 HDi

Satelitný prijímač od GoSAT si vás získa skvelou cenou, používateľskou prívetivosťou aj najnovšou certifikáciou Skylink Ready. Zabudovaná čítačka kariet Irdeto si tak poradí aj s novými kartami ICE operátorov Skylink a Freesat. Prijímač automaticky vyhľadá frekvencie a pri zmenách v príjme programov vás upozorní 2 spôsobmi. Funkcia skenovania FastScan a Skylink aktualizácia udržia programovú ponuku vo forme aj pri drobných zmenách. Každodenné používanie pristroja značne uľahčí menu v slovenskom jazyku a intuitívne poskladané ponuky.

Kľúčové vlastnosti

  • Certifikácia podľa poslednej špecifikácie Skylink Ready (2015) (automaticky vyhľadá Skylink TP)
  • 2 spôsoby aktualizácie programovej ponuky (FastScan a Skylink aktualizácia)
  • USB na prehrávanie/nahrávanie (na rovnakom transpondéri až 2 programy nahráva a 1 prehráva)
  • Prehľadná ponuka v českom aj slovenskom jazyku
  • Po pripojení na internet sprístupní OTT funkcie (YouTube, RSS správy, Počasie)
  • HDMI aj analógový výstup pre staršie TV
  • Podporuje funkciu HDMI CEC (zapnutie s TV ...)

Nielen príjem satelitu

Príjem satelitného vysielania lákavo dopĺňa sortiment moderných funkcií. Nie ste doma a dávajú obľúbený program? Pripojte flashdisk alebo pevný disk a nahrajte si vysielanie na neskoršie pozretie. Cez USB port vie tiež prehrávať vaše vlastné video, hudbu alebo zobraziť zhotovené fotografie. Prijímač GoSAT disponuje nahrávaním až 2 HD programov a tretí program môžete sledovať (musí byť z rovnakého transpondéra). Po pripojení na internet cez router (skrze LAN) sa vám sprístupní OTT funkcia, ako je YouTube, RSS správy, počasie a iné.

Rozmery:
200 × 41 × 127 mm

 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2 Hotovo!
Čítačka kariet - dekódovanie
Irdeto Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Funkcie
Auto DiSEqC, FastScan, internet, Unicable, EPG Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2 Hotovo!

Dekódovanie

Čítačka kariet - dekódovanie
Irdeto Hotovo!

Funkcie

Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Funkcie
Auto DiSEqC, FastScan, internet, Unicable, EPG Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, video cinch, audio cinch, S/PDIF optický, LAN, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Dá se nahraný program (film) později pustit i v PC?

Dobrý den. Mám dotaz zda jde přes zadní video výstup připojit přístroj k PC a dívat se na pořady přes PC. Přístroj sice má možnost nahrání pořadu na HDD/USB, ale ve formátu ext FS a tento nejde spustit v PC. Pokud to přes video výstup půjde, co si musím ke stolnímu PC dokoupit. Koukal jsem na USB převody z analog na digital signal u starých VHS,V8 atd. Jde to i přes tento USB převést do PC a tento pořad přes program nahrát?. Děkuji.

Při pokusu o připojení k YouTube hlásí "Chyba aktualizace seznamu", co s tím? V sekci Irdeto CA Status se nelze dostat do položky "Aktualizace softwaru". Děkuji za radu.

Naladil jsem si všechny stanice FreeSat, ale po najetí HD verzí mi přístroj hlásí, že hledá signál. (Jedná se o všechny programy, kde je rychlost 30000). Ostatní programy normálně jdou. Je to chyba přístroje, nebo je nutné něco v menu odblokovat?

Je obsahom balenia ja ovládač?

Chcel by som sa spytat, existuju kompatibilne dialkove ovladace pre toto zariadenie? Viem ze je v ponuke original, ale vsade na nete citam, ze sa kazia (aj pri inych modeloch GOSATu), aj ten moj je nefunkcny po 14 mesiacoch. Chcel by som nieco kvalitnejsie. Za odpoved vopred dakujem.

někdo psal v hodnocení, že se to nemá aktualizovat, Je to fakt?

Umí instalaci a aktualizace FreeSat stanic a TP?

Dobry den. Potřeboval bych najít, a nedaří se mi to, nějaký FM přijímač se zesilovačem, který jde zároveň připojit k TV a k němu nějaký SOLO reproduktor (vše v jednom). Poradíte? Děkuji.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda u GoSAT GS7060 fungují výstupy HDMI a analogový RCA Obraz: (žlutá) + Zvuk: RCA (červená/bílá) souběžně. Nebo se musí na začátku volit, které rozhraní se použije - podle typu vstupu televizoru? Děkuji za radu.

123
Diskusia a poradňa k GoSAT GS7060 HDi
Príslušenstvo pre GoSAT GS7060 HDi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoSAT GS7060 HDi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GOSAT GS7060 HDi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GOSAT GS7060 HDi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoSAT GS7060 HDi.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií