Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks

Zobraziť katalóg
GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks
4,9 9 hodnotení
Nabíjateľná batéria mikrotužková (AAA), nikel-metal hydridový (NiMH) článok, 1500 nabíjacích cyklov, napätie až 1,2 V, 800 mAh, 4 ks v balení - 3,73 €/ks
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HM020d7e8d Produktové číslo:  1033114063 Stránky výrobcu

GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks


Nové, lepšie, silnejšie

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjacích batérií pod označením ReCyko+ a ReCyko+Pro. Všetky tieto batérie využívajú najmodernejšie výrobné technológie a nadväzujú na úspešné a mnohými oceneniami ovenčené predchádzajúce rady nabíjacích batérií. Proti svojim predchodcom ponúkajú oveľa lepšie vlastnosti. Napríklad novú technológiu EnergyLock, ktorá disponuje nízkym samovybíjaním, ktoré je bežné u nenabíjacích batérií. Batéria si tak aj po niekoľkých rokoch skladovania uchová dostatok energie na okamžité použitie.

Vylepšenia sa dočkala aj skupina batérií disponujúca až 1 500 nabíjacími cyklami. Tieto batérie sú tak aj v prípade profesionálov schopné riadne fungovať až niekoľko rokov bez prestávky.


Nabíjacie batérie ReCyko+ Pro Professional

Nabíjacie batérie GP ReCyko+ Pro Professional sú druhou generáciou a zároveň nástupcom obľúbených batérií GP ReCyko+, ktoré sa stali víťazom spotrebiteľského testu nabíjacích batérií v časopise dTest a získali mnoho ďalších technických ocenení.

Rovnako ako u predchádzajúcej generácie, bol pri ich vývoji kladený dôraz na vysoký počet nabíjacích cyklov a minimálny efekt samovybíjania.


Batérie GP ReCyko+ Pro Professional môžete nabiť viac ako 1 500×. Ak nie sú používané, vydržia byť nabité po dlhú dobu.

Tieto batérie sú prednabité z výroby a sú pripravené na použitie ihneď po zakúpení - nie je potrebné pred prvým použitím nabíjať. Jednoducho prídete, vyberiete batériu z obalu a vložíte ju do prístroja.

Kľúčové vlastnosti produktu

vypnuté
Připraveny ihned k použití

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú pripravené ihneď na použitie. Je to dané jednak ich prednabitím vo výrobe a tiež zvýšenou schopnosťou udržať si svoju energiu počas uskladňovania v predajnom reťazci.

vypnuté
EnergyLock

Nová technológia EnergyLock prináša týmto batériám minimálne samovybíjanie, ktoré je bežné u nenabíjacích batérií. Po nabití teda vaše batérie zostanú nabité až po dobu niekoľkých rokov, aj keď ich práve nepoužívate.

vypnuté
Výdrž 5 let

Vďaka minimálnemu efektu samovybíjania označovanému ako LSD (Low-Self-Discharge) si batéria udrží aj po 5 rokoch uskladnenia pri izbovej teplote až 70 % energie. Pri opätovnom nabití batérie získate znova jej plnú kapacitu.

vypnuté
1500 nabíjecích cyklů

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batérie uchovávať si čo najviac energie.

vypnuté
Úspora financí

Používaním nabíjacích batérií a ich správnym zaobchádzaním môžete ušetriť nemalé finančné náklady. Pri nákupe tejto batérie ušetríte pri jej bežnom používaní až 800 € v porovnaní s nákupom nenabíjacích batérií s ekvivalentnou dobou používania.

Technická špecifikácia

  • typové označenie: HR03 (mikrotužka, AAA)
  • chemické zloženie: NiMH
  • kategória/rad: ReCyko+ Pro
  • napätie: 1,2 V
  • možnosť nabíjania: áno
  • minimálna kapacita: 800 mAh
  • počet nabíjacích cyklov: viac ako 1 500
  • predajný obal: 4 ks
  • plastová škatuľka

Parametre a špecifikácia

Kapacita
0,8 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
1 500 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
0,8 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
1 500 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AAA (Mikrotužková, LR03) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
4 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vydrží tyto baterky ve venkovní meteostanici na balkóně kde je v létě vedro (>30 stupňů)a v zimě třeba i <-15 stupňů?

Dobrý den, vydrží tyto baterky ve venkovní meteostanici na balkóně kde je v létě vedro (>30 stupňů)a v zimě třeba i <-15 stupňů?

Bohužel cena je dražší o sto korun než u konkurence.

Máte chybu v popisku.4ks za cenu 369,-Kč se nerovná 184,50Kč za kus...

Diskusia a poradňa k GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks
Príslušenstvo pre GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP ReCyko Pro (AAA) 800mAh 4 db.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií