Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Grado Prestige SR325e

Zobraziť katalóg
Grado Prestige SR325e
Slúchadlá frekvenčný rozsah 18Hz-24kHz, 32Ohm, citlivosť 99.8dB, 3.5mm jack pozlátený konektor + redukcia 6.3mm jack pozlátený konektor, osmižilový OFC kábel s podélnýmy kryštálmi
Pridať do zoznamu
Grado Prestige SR325e 311,06 € Rozbalené

Grado Prestige SR325e

Grado Prestige SR325e je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Najvyššia z radu slúchadiel Grado Prestige má špeciálny dizajn meničov i kábla, aby vynikol svojimi kvalitami nad ostatnými modelmi tejto rady. Práškovo lakovaný hliník v puzdre slúchadiel bol zvolený preto, aby jeho hmotnosť a objem minimalizovali prechodové efekty. Pre poslucháčov to znamená plynulejšie prechody od najnižšieho po najvyššie frekvenčný rozsah.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistá produkcia v rozšírenom frekvenčnom pásme
  • Konštrukčne prispôsobená pre celé pásmo
  • Most z pravej kože pre vzhled i životnosť
  • 8-kolíkový kábel na prenos bez útlmu

S novou 8-žilový konštrukciou káblov perfektne prenáša signál bez útlmu. Perfektne presného prenosu sa dosahuje aj na hornú a dolnú hranicu frekvenčného spektra. Istotou sú jasné stredy bez akéhokoľvek zastretie. Vďaka tomu budú slúchadlá SR325e produkovať zvuk, pre ktorý si Grado získalo celosvetový rešpekt medzi hudobníkmi zvučných mien.

Vysoká citlivosť a takmer žiadne skreslenie Vám spolu s výborným kmitočtovým rozsahom 18 Hz až 24 kHz zaručí nádhernú a vernú reprodukciu hudby a zvukov. Slúchadlá ponúkajú vysokú rýchlosť meniča, ktorá zaručuje výborne jasný prednes.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado Prestige SR325e
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií