Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Grado Prestige SR80

Zobraziť katalóg
Grado Prestige SR80
3,0 1 hodnotení
Slúchadlá - frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz, 32 ohm, citlivosť 99.8 dB, 3.5 mm jack pozlátený konektor + redukcia 6.3 mm jack pozlátený konektor, štvoržilový OFC kábel
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GRD0020a2 Produktové číslo:  182092000868 Stránky výrobcu

Grado Prestige SR80

Grado Prestige SR80 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vstúpte do sveta precízne servírovaného širokopásmového zvuku. Zamilujete si pôsobivé basy a budete počuť aj tóny, o ktorých ste doteraz nevedeli. Slúchadlá Grado produkujú zvuk, ktorý je čistý, s patričnou farbou, vynikajúcou dynamikou aj hladkými prechodmi. Vďaka otvorenej konštrukcii sú komfortné a zvuk sa bude prirodzene rozvíjať. Slúchadlá Grado Prestige sú vynikajúcou voľbou, ak hľadáte slúchadlá schopné skutočného Hi-Fi výkonu za rozumnú cenu.

Kľúčové vlastnosti

  • Úchvatný zvuk vo svojej triede
  • Akusticky odladené meniče
  • Plné basy bez zakrytia vibráciami
  • Nadčasový dizajn
  • Prenos audia špeciálnym 4-žilovým káblom

Modernizácia

Spoločnosť Grado zobrala najlegendárnejšie slúchadlá a urobila ich ešte lepšími. Model SR80E má nový dizajn meničov, akusticky ideálny polymér na utlmenie rezonancie v plastovom puzdre a prepracovaný kábel. Spôsob, akým nové meniče a polymér v puzdre reagujú na pohyb zvuku, efektívne eliminuje skreslenie spôsobené vibráciami. Vďaka tomu sa slúchadlá môžu položiť do hlbokých basov s plnou vervou bez toho, aby došlo k deformovaniu či zastretiu údernosti.

Zvuk bez narušenia

Model SR80 sa pýši špeciálnym, 4-vodičovým káblom s pozlátenou koncovkou. Vďaka nemu prakticky nedochádza k útlmu alebo akejkoľvek zmene pri prenose zvukového signálu od zdroja do vašich uší. Stredová časť zvukového spektra vďaka nemu vyznie prirodzene, rovnako ako úplne presný zvuk v hornej aj dolnej časti.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mám záujem o tieto slúchadlá. Jedná sa o SR80 alebo SR80e? Lebo v názve máte SR80 a na obrázku SR80e.

Príslušenstvo pre Grado Prestige SR80
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií