Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Grafické karty MSI

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Výrobca čipu
AMD Radeon
(2)
NVIDIA GeForce
(47)
Modelové označenie
RTX 4060 Ti
(9)
RTX 4070
(7)
RTX 4060
(5)
RTX 4070 SUPER
(4)
RTX 4070 Ti
(3)
Použitie
Multimédiá
(1)
Hranie hier
(44)
Profesionálne
(4)
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB
24 GB
-
Typ chladiča
Grafické karty MSI

Grafické karty MSI s čipmi NVIDIA a AMD

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) je popredným výrobcom notebookov, PC zostáv, základných dosiek a grafických kariet. Medzi širokou ponukou grafických kariet MSI nájdeme ako herné GPU s čipmi NVIDIA a AMD našliapnuté unikátnymi technológiami, tak aj multimediálne grafické karty pre neherných používateľov vrátane low-profile variantov.

Grafické karty MSI s čipom NVIDIA

Herné grafické karty MSI NVIDIA GeForce GTX

Herné GPU MSI NVIDIA GeForce GTX si vďaka pokročilej architektúre Pascal poradia aj s najnáročnejšími hrami v 4K a VR. Ich prednosťou je elegantný dizajn doplnený osvetlením Mystic Light RGB a použitie odolných súčiastok Military Class 4. O dokonalé chladenie a minimálny hluk sa stará systém TRI-FROZR THERMAL DESIGN, ktorý využíva trojicu tichých TORX 2.0 ventilátorov. Vďaka taktovacej utilite a hardvéru monitora MSI Afterburner budete mať nad vašou grafickou kartou MSI vždy maximálnu kontrolu.

Herné grafické karty MSI AMD Radeon

Herné grafické karty MSI AMD Radeon sú postavené na osvedčenej architektúre Polaris 20 XL a ponúkajú podporu virtuálnej reality MSI VR a hranie hier v 4K rozlíšení. Utilita Afterburner sa postará o pohodlné pretaktovanie a monitoruje prevádzkové údaje karty. Výkonné chladenie ARMOR 2X je vybavené kvalitnými ventilátormi TORX a vďaka technológii Zero Frozr bude teplota vašej grafickej karty MSI AMD Radeon optimálna za všetkých okolností.

MSI Radeon RX580 MECH2
Kancelárska grafická karta MSI GeForce GT 1030 low-profile

Multimediálne grafické karty MSI s čipmi NVIDIA a AMD

Pokiaľ neholdujete hraniu hier a nestačí vám integrovaná grafická karta, stavte opäť na MSI. Vďaka low profile vyhotoveniu a pasívnemu chladeniu sa multimediálne grafické karty MSI skvele hodia do HTPC zostáv s maximálne tichou prevádzkou. Prvotriedna kvalita konštrukcie GPU MSI je zaistená použitím odolných súčiastok Military Class 4 a ich výkon je dostačujúci ako na streamovanie videí a prehrávanie multimédií, tak aj na hranie nenáročných hier.


Technológia MSI

Grafické karty MSI Lightning s Mystic Light RGB

Originálne podsvietenie Mystic Light RGB pri sérii grafických kariet MSI Lightning dodá vašej PC skrini s priehľadnou bočnicou luxusný vzhľad. Unikátne 3-zónové LED podsvietenie umožňuje nastavenie svetelných efektov podľa vlastnej predstavy a vďaka aplikácii MSI Mystic Light Sync potom môžete pohodlne spravovať a synchronizovať farby a farebné efekty pre všetky komponenty MSI naprieč hernou PC zostavou.

Podsvietenie MSI Mystic Light RGB
Chladenie grafických kariet MSI Zero Frozr

Unikátny systém chladenia Zero Frozr

Medzi dnešné štandardy všetkých grafických kariet MSI patrí technológia chladenia Zero Frozr. Pokiaľ teplota čipu nepresiahne 60 °C, ventilátory stoja a karta nevydá ani decibel hluku. Ani pri záťaži sa ale hluku nemusíte obávať. To je dané unikátnymi ventilátormi TORX 2.0 s dvojitými ložiskami a špeciálnymi lopatkami, ktoré zaistia oveľa väčšie prúdenie vzduchu. Chladenie navyše umocňuje aj robustný zadný panel BackPlate a 8 mm Heat Pipes, ktoré z GPU MSI efektívne odvádzajú teplo.

Chladenie MSI TWIN FROZR VI s ventilátormi TORX 2.0

MSI TWIN FROZR VI Gaming App

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
49 položiek
MSI GeForce RTX 4060 AERO ITX 8G OC
Grafická karta - 8 GB GDDR6 (17000 MHz ), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD106, 1830 MHz), Boost 2505 MHz, PCI Express x16 4.0, 128Bit, DisplayPort 1.4a a HDMI 2.1a
317,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: EFr4060ai2
123
 

Grafické karty MSI

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné grafické karty MSI Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie grafické karty MSI
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií