Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

GUESS SC491346 indigo

Zobraziť katalóg
GUESS SC491346 indigo

GUESS SC491346 indigo

Dámska značková peňaženka je praktický a veľmi spoľahlivý pomocník, s ktorým budete neustále v kontakte. Peňaženka je opatrená zipsom a vo vnútri sa skrýva veľa rôznych vychytávok, ktoré vám uľahčia vaše nákupy. Elegantný vzhľad s originálnou ozdobou, zvýraznenú značkou a praktickým usporiadaním, to je peňaženka od značky Guess. Stredne hnedá farba peňaženky je posiata zaujímavou potlačou. Táto farba je praktická, nehrozí jej rýchle ohmataniu alebo predčasné poškodenie opotrebovaním. Buďte štýlová a zaobstarajte si elegantného pomocníka od značky Guess!

Po otvorení peňaženky pomocou kvalitného a skvele fungujúceho zipsu, objavíte ďalšie priehradku na zips, do ktorej môžete bez obáv uložiť drobné mince. Peňaženka je tiež vybavená vreckami na kreditné a zákaznícke karty, prípadne na dokumenty. Jedna z vreciek na zips je uložená z vonkajšej strany peňaženky. Dlhé pútko umiestnené na zipse vám pomôže peňaženku rýchlo nájsť v kabelke a zároveň uľahčuje otváranie zipsu. Moderný vzhľad a ležérny štýl peňaženky ocenia všetky ženy bez rozdielu veku. Peňaženka vás bude spoľahlivo sprevádzať a uľahčovať vám platenie každý deň!

Farba:
Indigo

Zapínanie:
Zips

Materiál peňaženky:
Pvc

Materiál podšívky:
Polyester


Rozmer:
22 x 10,5 x 3 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUESS SC491346 indigo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUESS SC491346 indigo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUESS SC491346 indigo.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií