Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

GUESS SI493046 brown

Zobraziť katalóg
GUESS SI493046 brown
5 2 hodnotení
Peňaženka
Kód:  KPHB524 Produktové číslo:  SI493046 Stránky výrobcu

GUESS SI493046 brown

Peňaženka GUESS brown plní okrem praktickej funkcie ukladania peňazí a platobných kariet tiež funkciu žiadaného módneho doplnku. Po otvorení zipsového uzáveru je vnútorná časť rozdelená na polovicu vreckom na zips, po stranách sú umiestnené kapsičky na platobné karty a doklady. Zadná strana peňaženky je opatrená takisto vreckom opatrenú zipsom. Peňaženku môžete pohodlne uchopiť za dlhší držadlo, alebo môžete prevliecť držadlom ruku a nosiť peňaženku samostatne, vždy pripravenú na použitie.

Decentné hnedá farba je podkladom pre vzor opakujúce sa po celej ploche peňaženky. Na prednej strane sa nápadne vyníma zlatistý nápis Guess a prepracované ozdobné detaily. Krásna a praktická peňaženka sa okamžite stane vašim nepostrádateľným pomocníkom, vyskúšajte jej skvelé vlastnosti!

Uzavretia:
Zip

Materiál:
PVC

Farba:
Hnedá

Rozmery:
21 x 10 x 2 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUESS SI493046 brown
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUESS SI493046 brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUESS SI493046 brown.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií