Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise

Zobraziť katalóg
GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise
Okuliare pre prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
Kód:  JD610c Produktové číslo:  E11-02301

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise Predaj skončil

GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise

Okuliare Gunnar E11ven zaujmú veľkými šošovkami a pokročilým tvarovaním, vďaka ktorých kombinácii si hranie užijete ako nikdy predtým.Využívajú všetkých pokročilých technológií a pritom je kúpite za veľmi atraktívnu cenu.Ich jantárovo zafarbené sklá výrazne navyšujú kontrast a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom.Zároveň minimalizujú nežiadúce lesknutiu displeja a ztlumují najtvrdší časti farebného spektra.Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očné i celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči.

Hlavným benefitom okuliarov Gunnar je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami.Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami.Systém i-AMP poskytuje výhody všetkým užívateľom v krátkom čase v kombinácii so zvýšením výkonnosti v dlhom období.Okuliare Gunnar sú bezpochyby jedinečným výrobkom a ich obstaranie sa vám vráti už pri krátkom používaní vo vyššej produktivite, ktorá sa pri práci rovná vyššiemu zárobku a pri hraní vyššiemu skóre a ľahšiemu zabíjania protivníkov.

Parametre a špecifikácie:


Kľúčové vlastnosti:
Ideálna pre hráčov
Zaisťuje vysoko detailné, ostrejší a čistejší obraz
Navyšuje očné výdrž
Antireflexná vrstva redukuje odlesky a obrazový šum
Znižuje únavu očí a celkovú únavu
Zvyšuje kontrast pre lepšiu obrazové vnímanie
Znižuje reakčnú dobu

Farba:
Šošovky: jantárová
Obrúčky: onyx

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUNNAR Gaming Collection E11ven, tortoise.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií