Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GUNNAR Trooper Smoke

Zobraziť katalóg
GUNNAR Trooper Smoke
Okuliare – pre prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
59,47 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JD611u2 Produktové číslo:  TRO-06701
GUNNAR Trooper Smoke 59,47 € Rozbalené

GUNNAR Trooper Smoke

GUNNAR Trooper Smoke je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Únava a začervenanie očí a následná bolesť hlavy, to sú príznaky, ktoré mnohí z nás poznajú po dlhej práci s počítačom. Celodenné pozeranie do monitora očiam rozhodne nesvedčí, čo môže mať za následok zníženie celkového pracovného výkonu. To si uvedomuje aj firma GUNNAR, ktorá sa snaží únave očí pri práci s počítačom zabrániť pomocou svojich okuliarov Trooper Smoke. Či už ste vášnivým hráčom počítačových hier, alebo s počítačom často a dlho pracujete, poskytnú tieto okuliare vašim očiam úľavu, čím sa zvýši váš pracovný či herný výkon. 

Kľúčové vlastnosti

  • Okuliare pre hráčov počítačových hier aj pre všetkých, ktorí pracujú denne s počítačom
  • Technológia i-AMP znižuje únavu očí a prúdenie vzduchu okolo očí
  • Jantárové sfarbenie skiel zvyšuje kontrast, zvýrazňuje detaily a rozjasňuje farby
  • Okuliare sú navrhnuté tak, aby padli každému
  • Nožičky sú na koncoch ľahko zakrivené, takže sa prispôsobia tvaru vašej hlavy a nebudú padať
  • Rámy sú odolné a zároveň ľahké

Zníženie únavy, zvýšenie výkonnosti

Tajomstvo týchto okuliarov spočíva v jantárovo sfarbených sklách, ktorých úlohou je zvýšiť kontrast, zdôrazniť detaily a rozjasniť farby, pričom zároveň eliminujú lesknutie displeja. Zníženie únavy očí by však nebolo tak efektívne, keby výrobca nevyužil pri výrobe skiel technológiu i-AMP. Táto technológia zahŕňa zaoblený tvar šošoviek, ktorý zamedzuje prúdenie vzduchu okolo očí, čím bráni ich vysychaniu. Ruka v ruke s menšou únavou ide aj vyššia výkonnosť a rovnako tiež lepšie a rýchlejšie reakcie, čo ocenia predovšetkým tí, ktorí radi trávia svoj čas pri hraní počítačových hier. 

Padnú každému

Okuliare Trooper Smoke sú navrhnuté tak, aby padli každému užívateľovi. To zaručujú prispôsobiteľné silikónové nosové opierky. Nožičky sú na koncoch ľahko zakrivené, aby sa dobre prispôsobili tvaru vašej hlavy a nepadali. Navyše sú tenké, takže nebudú prekážať vašim slúchadlám. Výrobný materiál okuliarov zaručí nielen ich odolnosť pred poškodením, ale tiež ľahkosť a vyváženosť, takže ani po dlhšej dobe neucítite, že ich máte na sebe. 

Parametre a špecifikácia

Použitie
Herné Hotovo!
Štýl
Moderný Hotovo!
Nos
18 mm Hotovo!
Farba skiel
Jantárová Hotovo!

Použitie

Použitie
Herné Hotovo!

Štýl okuliarov

Štýl
Moderný Hotovo!

Veľkosť

Nos
18 mm Hotovo!

Farba

Farba skiel
Jantárová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUNNAR Trooper Smoke
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií