Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Guzzanti GZ 305

Zobraziť katalóg
Guzzanti GZ 305
Vákuovačka viacúčelová, nerezová povrchová úprava, inovatívny uzáver na ľahkú obsluhu, vertikálna kompaktná konštrukcia, na prácu s vreckami až do šírky 30 cm, dosahuje podtlak až 0,8 barov, program automatického odsávania a zvárania vrecka, ovládač Stop, možnosť nastavenia typu balenej potraviny, nastavenie podtlaku, svetelný indikátor nastavených hodnôt, konektor na pripojenie vákuovacích nádob alebo uzáverov fliaš, príkon 110 W, 220 - 240 V, 50 ~ 60 Hz, rozmery (V x Š x H) 17 x 44,5 x 8,5 cm, váha 1,9 kg, max. príkon 110 W
Kód:  GUZVL005 Produktové číslo:  GZ 305 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Guzzanti GZ 305

vypnuté
Guzzanti GZ 305

Vertikálna vákuová zváračka fólií

Viacúčelová vákuová zváračka fólií Guzzanti GZ 305 vás zaujme predovšetkým svojou luxusnou povrchovou úpravou v odolnom antikorovom vyhotovení. Na jednoduchú obsluhu je k dispozícii inovatívny uzáver.

vypnuté
Guzzanti GZ 305

Na ovládacom paneli nájdete program automatického odsávania a zvárania vrecka. Nechýba ani ovládač Stop, vďaka ktorému môžete prerušiť odsávanie a zváranie vrecka. Zvolené hodnoty sú dobre viditeľné na svetelnom indikátore.

vypnuté
Guzzanti GZ 305

Guzzanti GZ 305

30 cm

šírka vrecka

Viacúčelová vákuová zváračka fólií Guzzanti GZ 305 je vhodná na prácu s vreckami až do šírky 30 cm. Počas zvárania môžete jednoducho nastaviť, či ide o suchú potravinu alebo produkt obsahujúci tekutinu.

Guzzanti GZ 305 dosahuje podtlak až -0,8 barov. Zváranie môžete ľahko nastaviť na normálne alebo jemné, ktoré je určené na krehké potraviny.

-0,8 bar

podtlak


vypnuté
Guzzanti GZ 305
  • Na prácu s vreckami až do šírky 30 cm

  • Luxusné antikorové vyhotovenie

  • Dosahuje podtlak až -0,8 bar

  • Možnosť nastavenia typu balenej potraviny

  • Svetelný indikátor

  • Originálna vertikálna kompaktná konštrukcia

Parametre a špecifikácia

Maximálna šírka zvaru
30 cm Hotovo!
Vlastnosti
LED indikácia Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Maximálna šírka zvaru
30 cm Hotovo!
Vlastnosti
LED indikácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nikde nemůžu najít nějaký parametr, na základě kterého bych mohl serovnat tuto vakuovačku s jinými. Jaký má sací výkon? Tedy nějaký údaj l/min, či tak něco. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Guzzanti GZ 305
Príslušenstvo pre Guzzanti GZ 305 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 305. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 305. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 305. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti GZ 305.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií