Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kolonožka Premium White

Zobraziť katalóg
Kolonožka Premium White
4,5 2 hodnotení
Hoverboard – maximálna rýchlosť 16 km/h, dojazd až 20 km, nosnosť 100 kg, kapacita batérie 4,4 Ah, funkcia hudobného prehrávača, vrátane prepravnej tašky, hmotnosť 12 kg
Kód:  SPT4483 Produktové číslo:  8594176632360

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kolonožka Premium White

Tento mini Segway, čiže kolonožka, sa od svojho známeho predchodcu líši v jednom veľmi zásadnom detaile. Podtitul "Premium", ktorý nesie, znamená, že je primárne určená pre pokročilých používateľov. Práve tým totiž dokáže vďaka svojim mimoriadnym funkciám priniesť maximálny pôžitok z jazdy. Na tento účel slúžia 2 motory s výkonom 350 W, ktoré jazdcovi umožnia ísť rýchlosťou až 10 km/h. Veľké plus predstavuje špeciálna lítiová batéria Samsung, ktorá je pripravená na akciu už po necelých 2 hodinách nabíjania a dokáže tak prekonať vzdialenosť až okolo 20 km. Počas svojej cesty je kolonožka schopná prekonať stúpanie do uhla 20°.

Kľúčové vlastnosti

  • Revolúcia v doprave
  • Moderný dizajn
  • Jednoduché intuitívne ovládanie
  • Nízka hmotnosť, vysoká nosnosť
  • Super jazda bez použitia riadidiel

Gyroskopický balančný systém

Nech už sa to zdá akokoľvek neuveriteľné, faktom zostáva, že kolonožka je určená na prevádzku bez riadidiel. Ako je to možné? Vďaka prepracovanému balančnému systému. Ten funguje na základe spolupráce inteligentných mikročipov a gyroskopov vyhodnocujúcich jazdcovu polohu voči Mini Segwayu. Podľa toho, či sa jazdec nakláňa dopredu alebo dozadu, kolonožka rozpozná jeho polohu a vie podľa toho zmeniť smer jazdy. Jazdec sa tak môže otáčať na mieste, rozbehnúť sa vpred, a dokonca aj cúvať. To všetko bez nutnosti držania sa riadidiel!

Revolučná konštrukcia

Nízka hmotnosť (12 kg) a pomerne vysoká nosnosť (až 100 kg) robí z Mini Segwaya revolučný dopravný prostriedok. Avšak pozor. Pre bezpečnú prevádzku je nutné podotknúť, že jazdec je evidovaný ako bežný chodec. A podľa toho by sa mal aj správať. Na pozemných komunikáciách by teda nemal prekročiť rýchlosť 7 km/h, čo je približne normálna rýchlosť chôdze.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Kapacita
4,4 Ah Hotovo!
Typ
Klasický Hotovo!
Maximálny dojazd
20 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
16 km/h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Kapacita

Kapacita
4,4 Ah Hotovo!

Typ

Typ
Klasický Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
20 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
16 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
350 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
178 mm Hotovo!
Šírka
584 mm Hotovo!
Výška
186 mm Hotovo!
Veľkosť kolies
8" Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
100 kg Hotovo!
Minimálna nosnosť
30 kg Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Prehrávanie hudby, Prepravná taška Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěla bych se zeptat zda může tento produkt jezdit po trávě, a po městě ( na kostičkách ) a jestli má Bluetooth reproduktor a ovladač????

Diskusia a poradňa k Kolonožka Premium White
Príslušenstvo pre Kolonožka Premium White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kolonožka Standard bílá E3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoverboard Premium White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoverboard Premium White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gyroboard Premium White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií