AD homeoffice PET

Haier HCE 203RL

Zobraziť katalóg
Haier HCE 203RL
Truhlicová mraznička truhlicová, A +, objem 203l, systém LowFrost, funkcia super rýchleho zmrazenia, LED displej, mraziaci kapacita 18kg / 24hod.
Kód:  HAIMR002 Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  40035442 Stránky výrobcu

Haier HCE 203RL

Zháňate špičkovú pultovou mrazničku s takmer neprekonateľným pomerom cena / výkon, ktorá ponúka nadštandardné funkcie a extrémne veľký priestor? Tak tento model je presne pre vás! Výkonný truhlicová mraznička HAIER HCE 203RL vyniká nízkou energetickou náročnosťou - s ročnou spotrebou 199 kWh spadá do veľmi úsporné energetickej triedy A +. S celkovým úžitkovým objemom 203 litrov je ideálny spoločník do každej modernej kuchyne či menšieho podniku. K vnútornému usporiadaniu môžete využiť aj jeden závesný kôš. Vďaka technológii LowFrost sa vnútri mrazničky bude tvoriť minimum námrazy a funkciu rýchlejšie zamrazenie využijete, kedykoľvek dovnútra vložíte nové potraviny.

kľúčové vlastnosti

  • Tichý chod - vhodnosť aj do kuchýň spojených s obývacím priestorom
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašej peňaženku i životné prostredie
  • Prehledný LED displej
  • Funkcia super rýchleho zmrazenia
  • Schopnosť skladovať potraviny v zmrazenom stave až 70 hodín
  • Technológia LowFrost výrazne eliminuje vznik námrazy
  • Elektronické ovládanie termostatu

Funkcia super rýchleho zmrazenia

Pri veľkom nákupe dochádza k nočnej more každej mrazničky - dvierka sú otvorené dlhšie ako je bežné, narušuje sa vnútorná mikroklíma a vzrastá teplota. Našťastie je tento spotrebič obdarený supermrazením. Vďaka tomu dokáže takmer ihneď uchladit vnútorný priestor späť na požadovanú teplotu. Vyhnete sa tak zvýšenej námraze a predĺžite tým trvanlivosť potravín - tie sa totiž nebudú vystavovať neustálemu roztápaní a spätnému schladzovania.

Obrie mraziaci výkon

Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, po ktorú spotrebič vie zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave, a to aj pri poruche či výpadku elektrického prúdu. Výrobca uvádza až 37 hodín! Skvelý mraziaci výkon 18 kilogramov za 24 hodín využijete napríklad opäť po veľkom nákupe, kedy potrebujete uložiť väčšie množstvo potravín naraz.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Haier HCE 203RL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HCE 203RL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií