Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Haier HRF 628AF6 SBS

Zobraziť katalóg
Haier HRF 628AF6 SBS
Americká chladnička americká, A +, objem chladničky / mrazničky 375 / 175l, hlučnosť 42dB, total No Frost, Multiflow, automatický výrobník ledovej triešte, dávkovač vody, LCD displej na dverách, vnútorné LED osvetlenie, inventorový motor, super freeze, super cool, nerezové prevedenie, 179x61x69cm
Kód:  HAI100f Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  628AF6 Stránky výrobcu
Haier HRF 628AF6 SBS Predaj skončil

Haier HRF 628AF6 SBS

Táto americká chladnička vám ponúka okrem uskladnenie veľkého množstva potravín aj energeticky úspornú prevádzku a zaiste splní požiadavky početnejšie rodiny. Aj cez svoj pomerne veľký objem 550 litrov patrí svojou spotrebou 420 kWh / rok do úspornej energetickej triedy A +, tiež vás poteší svojou nízkou hlučnosťou. Je vyrobená v dvojdverovom prevedení SBS v luxusnej nerezovej farbe.Skvele sa tak hodí do každej modernej kuchyne. V tomto type chladničky nesmie chýbať domáci bar s dávkovačom vody či automatický výrobník ledu a ledovej triešte.

Inteligentná technológia znamenajú čerstvé potraviny


O ideálne podmienky pre vaše potraviny sa stará systém MultiFlow zaisťujúci ideálne rozdelenie chladeného vzduchu rovnomerne po celom vnútornom priestore a antibakteriálna úprava. Potraviny tak vydržia omnoho dlhšie čerstvé. Systém Total No Frost bráni tvorbe námrazy a prináša tak úľavu od neustáleho odmrazovanie a čistenie interiéru od námrazy. V prípade výpadku elektrickej energie alebo iné závady dokáže uchovať vaše potraviny po dobu 5 hodín.

Počas ukladanie väčšieho nákupu či pri hledaní obľúbenej pochúťky dochádza k dlhším časovým intervalom, kedy sú dvierka otvorené, a vnútorná klíma sa otepľuje. Preto sú obe časti ako chladnička, aj mraznička vybavené superchladením (Super - Cool) respektíve supermrazením (Super - Freeze). Vďaka tomu dokáže uchladit vnútorný priestor späť na požadovanú teplotu. Všetka zákutia v oboch častiach osvetlí praktické LED osvetlenie.

chytré ovládanie


Základom každého moderného spotrebiča je jednoduchá obsluha, v tomto prípade ho výrobca vyriešil elektronickou reguláciou teplôt a prehledným LCD displejom na dverách. Nechýba ani zvukový signál, ktorý vás vždy upozorní, keď neprimerane stúpajú vnútornej teploty či keď nedopatrením nezatvoria dvierka. Pre prehledné triedenie potravín boli využité sklenené police a 2 boxy pre uloženie ovocia a zeleniny. Do dverného priestoru uložíte niekoľko vysokých fliaš.

Hlavné prednosti:

  • Energetická trieda A +
  • Systémy Total No Frost + MultiFlow
  • Dvojdverové prevedenie SBS
  • Lxusní prevedenie dverí
  • Automatický výrobník ledu a ledovej triešte
  • Dávkovač vody + domáci bar
  • Elektronická regulácia teploty
  • LCD displej
  • Vnútorné osvetlenie LED
  • Super - Freeze a Super - Cool
  • invertorový kompresor
  • Alarm
  • Akumulačná doba 5 h
  • Kapacita mrazenia 10 kg / 24h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Haier HRF 628AF6 SBS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HRF 628AF6 SBS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií