AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hama All in One

Zobraziť katalóg
Hama All in One
4,6 18 hodnotení
Čítačka kariet externá, rozhranie: USB 2.0, podpora SD, SDHC, SDXC, microSD, micro SDHC, micro SDXC, Compact Flash, Memory Stick, Memory Stick Micro a XD
Kód:  HM511a3 Produktové číslo:  49016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama All in One

Kompaktná externá čítačka pamäťových kariet dokáže čítať a zapisovať dáta z väčšiny známych kariet, akou sú SD/SDHC/SDXC, microSD/microSDHC/microSDXC, MMC/MMC Plus/MMC 4.0, MS/MS Duo/MS PRO Duo/MS PRO-HG, CompactFlash I & II, xD karty, MS Micro (M2). Čítačka umožňuje rýchly dátový prenos, až do 480 Mb/s. Pripojenie je veľmi jednoduché pomocou USB 2.0 A kábla k počítaču alebo notebooku. Na pripojenie vás upozorní prehľadná LED indikácia. Samozrejmosťou je tiež spätná kompatibilita s rozhraním USB 1.1. Čítačku možno použiť s operačným systémom Windows 10/8/7/Vista/XP a Mac OS 10.x. Prenášajte pohodlne svoje dáta z pamäťových kariet do PC s touto skvelou čítačkou od známej firmy Hama.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť dátového prenosu
  • USB 2.0
  • LED indikácia
  • Rozmery: 76 × 52 × 16 mm
 

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
9,9 cm Hotovo!
Výška
1,6 cm Hotovo!
Hĺbka
5,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
54 g Hotovo!
Typ
Externá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, precte i SmartMedia? Predem dekuji

Dobrý den, přečte mi tato čtečka i MINI SD karty? Adaptéry na MINI SD mám.

Dobrý den, je součástí balení propojovací kabel? Děkuji

Diskusia a poradňa k Hama All in One
Príslušenstvo pre Hama All in One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama All in One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama All in One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama All in One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama All in One.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií