PET PET

Hama Allround A-55 šedo-oranžová

Zobraziť katalóg
Hama Allround A-55 šedo-oranžová
4,9 8 hodnotení
Čelovka vhodná pre vonkajšie aktivity, 3x LED, vode odolná, 2x Micro AAA
Kód:  EAN3140g2 Produktové číslo:  123117 Stránky výrobcu
Hama Allround A-55 šedo-oranžová Predaj skončil

Hama Allround A-55 šedo-oranžová

Čelovka je baterka, ktorú na rozdiel od bežných bateriek nebudete musieť držať. Vďaka elastickému pásku ju prichytíte na hlavu a máte voľné ruky, Čím sa prakticky hodí do nepreberného množstva situácií, ktoré vás môžu stretnúť v byte, na chate, v stane iu ohňa v prírode. Rovnako tak ju ocenia náruživí športovci. Čelovka je odolná proti postriekaniu vodou a nevadí ju ani menšie dážď.

Ako svetelný zdroj sú použité tri vysoko jasné, biele diódy s extra dlhou životnosťou. Svetelný výkon dosiahne v optimálnych podmienkach až na 30 metrov. Malá energetická náročnosť znamená, že vydrží na jedny AAA batérie naozaj dlhú.

Doplňujúce informácie:

Prevedenie:
IPX6 (vodeodolná - intenzívne striekajúcej voda)

Napájanie:
2x Micro AAA (súčasť balenia)

Hmotnosť:
47 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama Allround A-55 šedo-oranžová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Allround A-55 šedo-oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Allround A-55 Grau-Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Allround A-55 Grau-Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Allround A 55-szürke-narancs.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií