AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Hama Blade, strieborný

Zobraziť katalóg
Hama Blade, strieborný
4,0 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor na bezdrôtový prenos hudby z mobilného zariadenia, 2x 5W stereo, Bluetooth 2.1 + EDR, IPx4, funkcia handsfree, AUX, dosah až 10 metrov, Li-lon batéria 2200 mAh, výdrž 6-12 hodín (6h pri použití Bluetooth, 12h pri použití jack kábla)
Kód:  WA771o2 Produktové číslo:  173102 Stránky výrobcu

Hama Blade, strieborný

Oddávajte sa absolútnej slobode pri počúvaní svojej obľúbenej hudby. Počúvajte kedykoľvek a kdekoľvek. Vďaka tomuto štýlovému reproduktoru ľahko prehráte hudbu z vášho audio prehrávača, navyše s vynikajúcou kvalitou zvuku a bez starostí o samotný reproduktor. Jeho vyhotovenie odolá voči postriekaniu vodou, vlhkosti a nečistotám. Spolu s rukoväťou použiteľnou ako stojan môžete počúvať doma, na záhrade aj pri letných výletoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný stereo reproduktor odolný voči postriekaniu vodou, vlhkosti a nečistotám (IPx4)
  • Na prehrávanie zo smartfónu, tabletu a iných zariadení (Bluetooth alebo 3,5 mm audio vstup)
  • Rukoväť na uľahčenie prenášania alebo sa dá použiť ako stojan (otočný o 360°)
  • Plná mobilita vďaka integrovanému akumulátoru
  • Výdrž až 6 h bezdrôtovo alebo až 12 h cez AUX (nabitie za menej ako 6 h)
  • Bluetooth verzie 2.1 + EDR, profily A2DP V1.2/AVRCP V1.4/HFP V1.5
  • Nabíjanie cez USB kábel (súčasťou balenia)
  • Pogumovaná tlačidlá na priame ovládanie
  • Integrovaná funkcia na handsfree telefonovanie

Klame vzhľadom

Inovatívna technológia sa zaslúži o plný zvuk, aj keď je reproduktor relatívne tenký na ľahké prenášanie. Sofistikované stereo reproduktory zahrajú s plnou parádou, či už uprednostníte chytrý telefón, hernú konzolu, hudobný prehrávač alebo notebook. Vďaka pripojeniu prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth a klasického 3,5 mm analógového konektoru máte univerzálne možnosti využitia. Pri spárovaní s telefónom poslúži aj na hlasné handsfree.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hama Blade, strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Blade stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Blade, Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Blade, Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Blade, ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií