Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1

Zobraziť katalóg
Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1
4,4 19 hodnotení
Bluetooth adaptér externý, vstupy/výstupy radiča: Bluetooth 4.0, dosah 10 m
Kód:  HM515c4 Produktové číslo:  137473 Stránky výrobcu
Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1 Predaj skončil

Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu bez zbytočných starostí. Vďaka praktickému Bluetooth adaptéru Hama transceiver 2 v 1 v čiernej farbe sa počúvanie stane pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jednoducho prepojíte adaptér s audio vstupom zosilňovača či reproduktora a potom už pomocou rýchleho Bluetooth pripojenia prehrávate skladby z vášho prístroja. Bezdrôtovo, efektívne a predovšetkým pohodlne. Umožňuje prehrávať hudbu z akéhokoľvek audio zariadenia s analógovým výstupom (PC, TV, MP3 atď.) A súčasne pripojenie dvoch zariadení v režime vysielača. Celkom možno spárovať 8 zariadení v režime prijímača a 4 v režime vysielača. Prevádzková doba tohto adaptéra je až 9 hodín a dobíja sa cez klasický micro USB konektor. Tento Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1 sa stane perfektným doplnkom, ktorý si bezpochyby zamilujete.

Hlavné prednosti Bluetooth adaptéra audio transceiver 2 v 1 v čiernej farbe

  • Adaptér umožní rýchly prenos hudby z akéhokoľvek audio zariadenia s analógovým výstupom
  • Vďaka technológii Bluetooth 4.1 navyše bezdrôtovo
  • Celkom možno spárovať až 8 zariadení v režime prijímača a 4 v režime vysielača
  • Až 9 hodín nepretržitého používania a dobíjanie cez klasický micro USB konektor
  • Veľmi praktické a kompaktné rozmery
  • Ponúkne vynikajúci dosah a bez problémov tak pokryje celú miestnosť

Pohodlný dosah adaptéra Hama

Hama Bluetooth audio reciever v čiernej farbe sa môže pochváliť bezdrôtovým dosahom až 10 metrov. Bezpochyby tak pokryje celú vašu miestnosť a vďaka pripojeniu Bluetooth 4.1 bude prenos vždy presný a veľmi rýchly. Zariadenie je osadené batériou s prevádzkovou dobou až 9 hodín. Kompaktné rozmery robia adaptér veľmi praktickým a môže sa tak stať vaším spoločníkom na cestách.


Parametre a špecifikácia

Použitie
Externý Hotovo!
Pripojenie radiča k PC
neuvedené Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
Bluetooth 4.0 Hotovo!
Dosah
10 m Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie radiča k PC
neuvedené Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
Bluetooth 4.0 Hotovo!

Dosah

Dosah
10 m Hotovo!
Poznámka:
» Všetky bluetooth adaptéry

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, k vánocům jsem dostala sluchátka JBL TUNE 500BT a k tomu HAMA AUDIO transceiver, snažím se sluchátka spárovat s adaptérem a zatím marně. Spáruju se s mobilem a mobil se sluchátky, ale přes audio conector to nejde! Poradíte mi co dělám špatně|? Díky

Dobrý den, rád bych do sklepního prostoru instaloval bezdrátové ozvučení šesti až osmi reproduktory pro rozvnoměrné rozmístění zvuku (sklep je půdorysně velký cca 6 x 12 m). Uvažoval jsem zakoupit šest /až osm) bluetooth reproduktorů (např Niceboy RAZE 2 ego) a nějakým bluetooth vysílačem šířit signál do těchto zařízení. Rád bych se zeptal, jestli je toto zařízení k tomu vhodné. V režimu vysílače by to mělo zvládnout spárovat 4 BT reproduktory, znamená to, že pokud bych použil dva Hama Bluetooth audio transceivery (zapojené do analogového rozbočovače ze sluchátkového výstupu z nějakého zdroje hudby, např telefonu), tak by to mohlo takto fungovat? V tomto případě bez zpoždění a dalších neduhů? Děkuji Honza

Jaké to umí kodeky? AptX HD? LDAC?

Chcem sa spytat ci mi staci len 1 krabicka ktoru napojim napr. do mikrofonu a potom sa na nu napojim cez bluetooth v mobile fungovalo by to?

Dobrý den. Má nějaký vliv verze Bluetooth ? Třeba to zpoždění ?Sluchátka mám Sony s verzí 5.0 a toto zařízení pouze 4.1. Děkuji.

Dobrý deň , 1. párovanie je cez key alebo sa môže pripojit ktokoľvek ? 2. Po spárovaní a následnom ukončení prehrávania sa zariadenie vypne alebo po výpadku prúdu? Jednoducho či ho treba pred použitím vždy zapnúť

Dobrý deň -mám starý walkman s radiom. chcel by som toto yariadenie pripojit do zdierky pre sluchadla. a prehrat to cez bluetooth reproduktor. Bude to fungovat- myslim radio ako aj prehravanie kazety? dakujem

Potřebuji připojit bezdrátová sluchátka ke starší televizi Thomson 32HU3253C. Tento adaptér mi připadá jako vhodné řešení, ale řada recenzí uvádí "Zpoždění signálu. Vadí při poslechu TV.". Existuje nějaké řešení či alternativní produkt, tak aby zpoždění nebylo či bylo při sledování TV neidentifikovatelné? Děkuji.

Dobrý den, prosím o radu. Zakoupil jsem si tento BT transceiver. Má otázka zní: Je možné připojit sluchátka s mikrofonem (Jackem připojená k BT transceiver) k PC aby se v nich přehrávala hudba a zároveň fungoval i mikrofon? Například pro konferenční hovory atd. Zatím jsem v nastavování nebyl úspěšný. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych zařízení použít s bicím syntetizátorem NordDrum 3P. Zařízení má output 3.5 mm, dále bych to připojil právě přes BT na repráček od JBL. Obávám se ale, aby zvuk neměl zpoždění. Co si o tom, prosím, myslíte?

123...
Diskusia a poradňa k Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1
Príslušenstvo pre Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Bluetooth audio transceiver 2v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Bluetooth Audio Transceiver 2in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Bluetooth Audio Transceiver 2in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Bluetooth audio adóvevő 2v1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií