Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

Hama Color EWS-1400

Zobraziť katalóg
Hama Color EWS-1400
3,6 8 hodnotení
Meteostanica – zobrazenie vnútornej aj vonkajšej teploty vzduchu, digitálna predpoveď počasia, hodiny riadené rádiovým signálom DCF, možnosť stáleho podsvietenie, budík, farebný LCD displej
Kód:  JHA002a9p Produktové číslo:  136259 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama Color EWS-1400

Všetky informácie o počasí vám ako na zlatom podnose hneď po prebudení naservíruje meteostanica Hama Color EWS-1400. Vďaka nej budete vždy s istotou vedieť, na aké počasie sa pripraviť, a nič vás neprekvapí. Súprava pozostáva zo samotnej stanice čiernej farby v čistom a jednoduchom dizajne, ktorému dominuje veľký LCD displej s funkciou podsvietenia. Malý bezdrôtový senzor rovnakého štýlu je vybavený displejom zobrazujúcim aktuálnu vonkajšiu teplotu a vlhkosť vzduchu. Základňa je napájané dvoma AA batériami a senzor je napájaný dvomi AAA batériami. V prípade potreby môžete využiť aj napájanie zo siete s napätím 20 – 230 V na vstupe a 4,5 V na výstupe.

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky informácie prehľadne zobrazené
  • Možnosť postavenia alebo zavesenia
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Veľký farebný podsvietený LCD displej
  • Napájanie batérie: 2× AA/2× AAA
  • Napájanie zo siete: 230 V (vstup), 4,5 V (výstup)

O počasí viete všetko

Hodiny sú riadené rádiovým signálom DCF a umožnia vám nastaviť až dva časy budenia, zvoliť si z 12 alebo 24-hodinového formátu a vybrať si jeden zo siedmich ponúkaných jazykov na zobrazenie dát. Teplomer meria vonkajšiu a domácu teplotu v stupňoch Celzia a Fahrenheita. Udáva predpoveď počasia prostredníctvom farebných symbolov a disponuje pamäťou maximálnych a minimálnych nameraných hodnôt. Vlhkomer udáva interiérovú a exteriérovú vlhkosť, disponuje pamäťou maximálnych a minimálnych nameraných hodnôt a zobrazuje trend vývoja vlhkosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tuto meteostanici. Jak se dají přepínat vysílací kanály- CH1,CH2 a CH3? Děkuji za radu. Pavel S.

Dobry vecer.budete tuto stanic prodavat i levneji.

Dobrý den, mám tuto meteostanici. Mam problém s přiloženým venkovnim snímačem. Kdyz je snimac v interieru tak ukazuje stejne hodnoty jako na stanici, jakmile dam snimac ven tak nejakou dobu ukazuje celkem realnou teplotu, ale po nějaké době začne ukazovat nesmyslné udaje, teplotu az o 10°C vyšší... A když snimac vemu zpet do interieru, tak teplota vystoupa až na 45°C.

Dobrý deň,má meteostanica aj iný formát zobrazenia? napr. ikonu zobrazenia počasia na väčšiu časť obrazovky a zobrazenie ostatných údajov menšími číslami? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Hama Color EWS-1400
Príslušenstvo pre Hama Color EWS-1400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Color EWS-1400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Color EWS-1400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Color EWS-1400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Color EWS-1400.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií