PET AD homeoffice

Hama DR30 DAB+

Zobraziť katalóg
Hama DR30 DAB+
4,1 12 hodnotení
Rádio FM tuner, DAB+, hodiny, budík, jack 3.5mm slúchadlá
Kód:  WY272a4d Produktové číslo:  54822 Stránky výrobcu

Hama DR30 DAB+

Momentálne sa vám do rúk dostáva unikátna možnosť získať verného spoločníka na cesty, ktorý vás dokáže zabaviť dlhé hodiny. Naladí vás na tú správnu nôtu a pustí vám chytľavú hudbu. Nový unikátny rádiový prijímač s teleskopickou anténou na príjem digitálneho a analógového vysielania vás dostane svojím elegantným dizajnom aj univerzálnou použiteľnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • LCD displej
  • Flexibilná drôtová anténa s dĺžkou 120 cm
  • Výstup jack 3,5 mm pre slúchadlá
  • Rozsah prijímača až 174 – 240 MHz (DAB/DAB+), 87,5 – 108 MHz (FM)

Automatické podsvietenie displeja

Toto prepracované zariadenie v sebe skrýva integrovaný senzor, ktorý prispôsobí podsvietenie displeja aktuálnej intenzite osvetlenia. V tme sa podsvietenie úplne vypne. Z toho dôvodu sa hodí najmä na použitie v spálni. Už žiadne rušivé svetelné efekty. Len pokojný a nerušený spánok bez starostí, že zaspíte. Súčasťou vášho rádioprijímača je totiž aj budík, na ktorom možno nastaviť dva na sebe nezávislé časy budenia.

Šikovné funkcie

A to je len jedna z funkcií, ktorými vás toto rádio zaručene dostane. Využite upgrade ako je Snooze, funkcia odloženého budenia, alebo Sleep, teda časované vypnutie. Vďaka menu v českom jazyku hravo zvládnete už od začiatku ovládať všetky vychytávky. Váš nový priateľ s vami navyše môže cestovať kedykoľvek a kamkoľvek. Ako to? Sieťové napájanie, spolu s príslušným adaptérom pre danú krajinu, sa totiž perfektne hodí na celosvetové použitie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Jak je resen prijem FM a DAB? Kde se nachazi antena nebo antenni vstup?

Dobrý den. Mám dotaz k budíku. Umí zapnout rádio? Děkuji

Dobrý den. Má výstup jack 3.5mm na sluchátka stereo, nebo mono výstup?

Dobry den, da sa nahravat vysielanie?

Diskusia a poradňa k Hama DR30 DAB+
Príslušenstvo pre Hama DR30 DAB+
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama DR30 DAB+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama DR30 DAB +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama DR30 DAB +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama DR30 DAB+.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií