Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hama Mirano čierna

Zobraziť katalóg
Hama Mirano čierna
4,5 80 hodnotení
Myš bezdrôtová, laserová, až 1600 dpi, 6 tlačidiel + koliesko, USB prijímač
Kód:  MB711a Produktové číslo:  53876 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama Mirano čierna

Kompaktná bezdrôtová myš Hama Mirano zaujme dokonale ergonomickým tvarovaním. Jej laserový senzor s prepínateľnou citlivosťou zabezpečuje bezproblémovú kontrolu kurzora. Tiché tlačidla potom sprostredkúvajú prácu bez akéhokoľvek rušivého klikania. Pri prechádzaní dokumentmi a internetovými stránkami príde vhod osadené 4-smerové koliesko na vertikálne aj horizontálne rolovanie.

Bezdrôtový prijímač po zapojení takmer nevyčnieva z portu USB a navyše ho môžete bezproblémovo uložiť priamo do tela myši. Napájanie myši je riešené dvojicou AAA batérií, ich životnosť je možné ďalej navýšiť pomocou samostatného tlačidla zapnutia/vypnutia. V prípade nízkeho napätia v batériách začne LED indikátor blikať, čo značí, že je potrebné batérie vymeniť. Smart-Link technológia potom umožňuje rýchly štart a dodávaný softvér zase jednoduché preprogramovanie tlačidiel.

Parametre a špecifikácia:

Tlačidlá:
6 (vrátane 4-cestného kolieska)

Pripojenie:
Rozhranie: USB (mini prijímač)
Komunikácia: bezdrôtová

Senzor:
Typ: laserový
Rozlíšenie: 800/1600 DPI

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 107 x 62 x 34 mm (Š x H x V)

Štandardné balenie:
Bezdrôtová laserová myš Mirano
USB prijímač
2x AAA batéria
CD so softvérom
Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U této myši se mi stává, že přestane reagovat, prostě se přestane hejbat kurzor. Baterky jsem vyměnil jako první (bez efektu). Stává se to klidně i několikrát za den, třeba i po pár minutách práce, ale někdy se to vůbec nestane klidně pár dnů v kuse. Aby opět začla reagovat, nepomůže ji vypnout, ani vyměnit baterky, ani mačkat žádný tlačítko. Jediný co pomůže je vyndat usb reciever a zase ho zandat do usb portu. Stejný chování ale pozoruju na mým počítači i NTB, oba s Win 10. Nemá někdo stejnej problém? DÍky.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda lze na tlačítko zadat i kombinaci kláves jako např. Ctrl+c nebo Alt+Tab. Dekuji za odpověď

Dobrý den, funguje kolečko myši jako tlačítko (pro rotaci pohledu)? Kdosi v recenzích zmiňuje, že kolečko nelze stlačit. Díky

Diskusia a poradňa k Hama Mirano čierna
Príslušenstvo pre Hama Mirano čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Mirano černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Mirano schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Mirano schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Mirano fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií