Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Hama propojovací 3.5 mm jack (M) - 2x cinch (M) 5 m

Zobraziť katalóg
Hama propojovací 3.5 mm jack (M) - 2x cinch (M) 5 m
4,5 51 hodnotení
Audio kábel - konektory s farebným odlíšením
Kód:  MK620a3 Produktové číslo:  122297 Stránky výrobcu
Hama propojovací 3.5 mm jack (M) - 2x cinch (M) 5 m Predaj skončil

Hama propojovací 3.5 mm jack (M) - 2x cinch (M) 5 m

Prepojovací kábel HAMA s 3,5 mm jack konektorom na jednom konci a 2x cinch konektorom na strane druhej. Tento výrobok nájde uplatnenie hlavne pri spájaní dvoch audio zariadení so zvukovým signálom stereo kvality. Príkladom môže byť prenos z počítača do zosilňovača. Na výrobu kábla boli použité materiály, ktoré zaisťujú jeho nízky odpor a dokonalý prenos signálu. Konektory sú navyše farebne odlíšené. Vďaka týmto vlastnostiam si môžete byť istí bezproblémovým spojením po celú dobu jeho používania. Tienenie vodičov sa postará o priechod signálu bez rušenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám minisystém Panasonic SC-AKX200E-K, potřebuji propojovací kabely Hama, abych mohla spojit tablet se systémem. Můžete mi poradit, jaký potřebuji. Děkuji Vašková

Diskusia a poradňa k Hama propojovací 3.5 mm jack (M) - 2x cinch (M) 5 m
Príslušenstvo pre Hama propojovací 3.5 mm jack (M) - 2x cinch (M) 5 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama propojovací 3.5mm jack (M) - 2x cinch (M) 5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama 3.5mm Klinke-Jumper (Stecker) - 2 Cinch (M) 5 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama 3.5mm Klinke-Jumper (Stecker) - 2 Cinch (M) 5 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama 3,5mm jack (M) - 2x cinch (M) 5m.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií