Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hama SM-17

Zobraziť katalóg
Hama SM-17
5 2 hodnotení
Mikrofón pre videokamery – pre kamery, stereo, 4 mikrofónne všesmerové kapsuly, pre kvalitnejšie ozvučený videozáznam, upevnenie do sánok blesku alebo do 1/4" závitu
Kód:  HM160d Produktové číslo:  46117 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama SM-17

S vývojom spotrebnej elektroniky sa spoločnosť Hama stáva jednou z najvýznamnejších európskych výrobcov doplnkov a príslušenstva pre prístroje z oblasti foto, audio, video, počítačov a mobilných telefónov.

Ostré videá a fotky v kombinácii s kvalitným zvukovým záznamom máte možnosť docieliť vďaka stereo mikrofónu SM-17. Výrazne lepší a jasnejší zvuk oproti integrovaným mikrofónom je docielený štyrmi mikrofónovými kapsulami, umiestnenými v páre pre každý kanál. Kapsuly sú všesmerové, a tak bude dostatočne postarané o kvalitný záznam z viacerých smerov zároveň.
Vďaka upevneniu do sánok blesku tak mikrofón, so vstupom pre mikrofón, zapadne na kameru alebo fotoaparát úplne presne. Svoje miesto bez problémov nájde aj na statíve s veľkosťou závitu 1/4". Penový návlek, ktorý je súčasťou tohto produktu, jednoducho a rýchlo poskytne ochranu proti vetru a eliminuje rušenie záznamu na nevyhnutné minimum. Tento mikrofón tak nájde využitie aj pri „outdoorových “aplikáciách.

 

Vlastnosti produktu:

  • Model: stereo
  • Charakteristika: guľová
  • Citlivosť: -25 +/- 3 dB
  • Pripojenie: jack 3,5 mm
  • Napájanie: 1× AAA batérie 1,5 V (nie je súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Šírka
45 mm Hotovo!
Výška
18 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!

Rozmery

Šírka
45 mm Hotovo!
Výška
18 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hezký den, je možné použít tuto kameru i pro mobilní telefon?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli při zakoupení redukce půjde mikrofon připojit k fotoaparátu Canon PowerShot SX410 IS. Děkuji.

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás mikrofon Hama lavalier LM-09 a chci je používat na natáčení videií k mobilnímu telefonu (samsung - android). Mikrofon mi takto nefunguje a nefunguje mi ani, když jej připojím k PC. Jaká redukce je potřeba, aby byl mikrofon kompatabilní s mým MT? Děkuji

Dobry den,chci se zeptat,vim,ze mikrofon je specialne pro fotoaparaty,ale jde i k pc???

Jde tento mikrofon pripojit na canon eos 1200d?

Diskusia a poradňa k Hama SM-17
Príslušenstvo pre Hama SM-17 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama SM-17. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama SM-17.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií