AD homeoffice AD homeoffice

Hama Sound System LPR-5120

Zobraziť katalóg
Hama Sound System LPR-5120
4,0 11 hodnotení
Reproduktory 5.1, FM rádio, čítačka kariet, USB-A pre flashdisk, 3.5mm jack / cinch, Bluetooth pre streamovanie hudby z tabletu / mobilu, diaľkový ovládač
Kód:  WA770r Produktové číslo:  173147 Stránky výrobcu
Hama Sound System LPR-5120 Predaj skončil

Hama Sound System LPR-5120

Jednoduché a výkonné ozvučenie sa ponúka za pomocou 5.1 zostavy od spoločnosti Hama, ktorá sa netají faktom, že svoje výrobky vie dotiahnuť do konca. Ide o zostavu s úctyhodným celkovým výkonom 120 W.Reproduktory zaistí skvelý zvuk, či už je pripojíte k počítaču, televízii, alebo len budete počúvať hudbu.Celkový dizajn je veľmi moderný a vydarený. Na prednej strane je umiestnené elegantné ovládanie hlasitosti a ovládanie hĺbky basov potom nájdete na zadnej strane. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že súčasťou balenia je aj praktické diaľkové ovládanie pre vaše väčšie pohodlie pri obsluhe.

kľúčové vlastnosti

  • 5.1 zostava s celkovým výkonom 120 W
  • kompaktné rozmery
  • moderný dizajn
  • Ovládanie hlasitosti a hĺbky basov
  • Pripojenie cinch zásuvky, SD kariet, USB-A zásuvka
  • FM rádio
  • Integrované Bluetooth pre prehrávanie hudby z mobilného telefónu alebo tabletu
  • Praktické diaľkové ovládanie

Skvelý hudobný zážitok

Kvalitné reproduktory sú v konfigurácii 5.1, teda štyri bočné reproduktory, stredový reproduktor a subwoofer. Zostava produkuje dohromady výkon 120 W a každý reproduktor podáva výborné stredy a výšky. Vedľa toho je subwoofer, ktorý sa stará o hlboké basy. Výsledkom je teda zostava s vyváženým zvukom - ideálne pre sledovanie filmov, hranie hier a počúvanie vašej obľúbenej hudby. 

Túto zostavu môžete pripojiť napríklad k počítaču, televízoru, DVD prehrávači, hernému zariadenia alebo prehrávať pesničky z vášho MP3 prehrávača. Naviac však máte možnosť pripojiť SD kartu alebo USB disk. To ale nie je všetko. Zostava je vybavená tiež moderné bezdrôtovou technológiou   Bluetooth pre prehrávanie hudby z mobilného telefónu alebo tabletu. Jednoducho tak môžete prehrávať vaše obľúbené melódie bez zbytočných a toľko obťažujúcich káblov. Zaiste príde vhod aj možnosť prehrávania obľúbených FM rádiových staníc.

V balení nájdete

  • subwoofer
  • 5 reproduktorov
  • audio kábel (3,5 mm jack - 2 × cinch)
  • 3 prepojovacie káble reproduktora (2 × cinch - 2 × cinch)
  • kábel antény
  • diaľkový ovládač
  • návod na použitie

Vážení zákazníci,
tento produkt je vybavený funkciou automatického vypínania po určitom čase nečinnosti (tzv. Auto Standby). Táto funkcia slúži na úsporu energie a je vyžadovaná európskym nariadením EC 1275/2008 s úpravou 801/2103 (smernica známa tiež ako Ecodesign).

V prípade, že vám táto funkcia nevyhovuje, môžete ju deaktivovať. Funkciu vypnete dlhším stlačením (cca na 3 sekundy) tlačidla „späť (predchádzajúca skladba). Rovnakým spôsobom je možné túto funkciu kedykoľvek znovu aktivovať/deaktivovať. UPOZORNENIE: Funkcia Auto Standby sa automaticky aktivuje po každom odpojení a znovu zapojení do elektrickej siete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Je mozne reproduktory zavesit na stenu? Maji v zadni casti oko na zaveseni? Dekuji P.E

dobrý den je na ovladači možnost repeat

Dobrý den. Jak jsou dlouhé kabely od satelitů? Děkuji

Aká je dĺžka káblov?

Zdravím zakúpil som si tento produkt a stále mi samovoľne vypína repráky keď počúvam hudbu cez bluethoot a cez aux. je možnosť ako tomu zabrániť???

Dobry den. Zakoupil jsem si tyto reproduktory s vidinou bluethooth musel jsem je vratit. Nemaji dobry zvuk. A pri prepinani mezi Bluetooth , aux atd to hlasi zenskym hlasem. Docela nahlas, bez ohledu na snizeni hlasitosti. Dalsi vec Bluethoot nefungoval 100% obcas vypadaval. Presel jsem k sound baru lg sh4 100% rozdil absolutni spokojenost.

Dobrý den chtěl bych se zeptat u těch reproduktorů jestli se da snížit intenzita subwooferu. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Hama Sound System LPR-5120
Príslušenstvo pre Hama Sound System LPR-5120
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Sound System LPR-5120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Sound System LPR-5120. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Sound System LPR-5120. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Sound System LPR-5120.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií