AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hama Small Pole Mount

Zobraziť katalóg
Hama Small Pole Mount
4,6 14 hodnotení
Držiak na bicykel – pre kamery značky GOPRO na riadidlá, lyžiarske a trekingové palice, vhodné na priemer 1.6–4 cm
Kód:  PP386b1 Produktové číslo:  4375 Stránky výrobcu

Hama Small Pole Mount

Vlastníte digitálnu kameru GoPro a máte adrenalínu na rozdávanie? S týmto držiakom sa oň môžete podeliť a ukázať ostatným, ako si užívate rýchlosť či terén. Držiak možno upevniť na riadidlá bicykla, lyžiarsku palicu alebo trekingovú palicu. Rameno s tromi kĺbmi ponúka dostatočnú flexibilitu pre ideálne nastavenie. Výsledkom budú perfektné zábery vašich dobrodružných zážitkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Balenie obsahuje držiak a trojklobové rameno
  • Upevníte ho na akúkoľvek palicu či rúrku s priemerom 1,6 až 4 cm
  • Držiak je vyrobený zo syntetického materiálu a veľa toho vydrží
 
Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Nikde jsem nenašel rozměry držáku,....zajímala by mne rozteč od pomyslné osy řídítka a osy pro šroub upevnění kamery(respektive jak je držák vysoký),...chtěl bych si držák dát na motocykl a toto potřebuji znát. Děkuji

Je součástí i šroub na ten vrchní trojzubec, který na prvním obrázku chybí?

Dobrý den jen se chci zeptat jesti je tento zavit 1/4 abych na nej mohl umístit Sencor sss 1050 nebo jine zarizeni s timto zavitem dekuji

Diskusia a poradňa k Hama Small Pole Mount
Príslušenstvo pre Hama Small Pole Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Small Pole Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Small Pole Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Small Pole Mount. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Small Pole Mount.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií