PET Stellar Blade

Hama USB Hub pre Xbox One

Zobraziť katalóg
Hama USB Hub pre Xbox One
4,4 3 hodnotení
USB hub USB 2.0, externý, 4-portový, Plug and Play
Kód:  HM501l Produktové číslo:  115599 Stránky výrobcu

Hama USB Hub pre Xbox One

USB hub presne pasujúci na telo a konektory hernej konzoly Microsoft Xbox One. Po jeho rýchlom pripojení získate elegantnou cestou celkovo 4 porty USB 2.0, ktoré využijete pre mnoho praktických periférnych zariadení. Perfektné a štýlové rozšírenie vašej konzoly o USB porty.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Microsoft Xbox One

Rozhranie:
1x USB 2.0 (vstupné)
4x USB 2.0 (výstupné)

Prečítať viac

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento hub dělaný na drátovou myš/klávesnici ?

Dobrý den jde to tohoto hubu připojit myš a klávesnici?? A bude to fungovat na originálním XBOXU ONE ta klávesnice a myš??

Dobrý den znamená to tedy že když když si koupím toto zboží nahradí to Hama ultimate Speed Shot konvektor pro klávesnici a myš a budu moct hrát hry na Xbox One S jen s tímto portem děkuji

Diskusia a poradňa k Hama USB Hub pre Xbox One
Príslušenstvo pre Hama USB Hub pre Xbox One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama USB Hub pro Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama USB Hub für Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama USB Hub für Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama USB Hub az Xbox One számára.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií