Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Hario mlynček + Hario Dripper + káva Intenso

Zobraziť katalóg
Hario mlynček + Hario Dripper + káva Intenso
Darčeková sada mlynček Hario Slim + Driper Hario V60-02 + karafa Hario Range V60 - 600 ml-02 a zrnková káva Intenso Classico 500 g
Kód:  HAIN004 Produktové číslo:  DB940002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hario mlynček + Hario Dripper + káva Intenso Predaj skončil

Hario mlynček + Hario Dripper + káva Intenso

Pre každého milovníka kávy, ktorý vie, že najlepšia káva je tá práve namletá, bude táto darčeková súprava skutočným potešením. Nájdete v nej mlynček na zrnkovú kávu Hario Slim, biely keramický dripper Hario, karafu Hario Range s objemom 600ml a 500g zrnkovej kávy, zmesi arabiky a robusty, Intenso Classico s jemnou a krémovou chuťou.

S touto súpravou hravo pripravíte lahodnú prekvapkávanú kávu.


Vôňa čerstvej kávy

  • Darčeková súprava pre prípravu kvalitnej, domácej, prekvapkávanej kávy
  • Kvalita od japonskej značky Hario
  • Ručný mlynček s možnosťou nastavenia hrubosti mletia
  • Porcelánový dripper na 2 šálky kávy
  • Servírovacia kanvička
  • 500g kávy Intenso Classico s jemnou krémovou chuťou

Intenso Classico 500g

Silná káva s jemnou chuťou a krémovou penou. Ide o vyváženú zmes najlepších kávových zŕn Arabiky a Robusty z rodinnej neapolskej pražiarne Intenso.


Hario Slim Mini

Mlynček na kávu Hario Mini Mill Slim je ideálnym pomocníkom pre jednoduché mletie kávy. Váži iba 200 gramov, ale kvalitou mletia sa vyrovná niekoľkonásobne drahším elektrickým mlynčekom. Hrubosť mletia kávy možno nastaviť pomocou otočnej matice v spodnej časti mlecieho zariadenia.


Dripper Vario V60-01

Keramický dripper Hario V60-02 je jednoduchý kávovar pre prípravu 1-3 šálok kávy. Dripper jednoducho nasadíte na kanvičku Hario V60 Range Server - 600ml a kávu tak pripravujete priamo do servírovacej nádoby. Kanvička je vyrobená z varného skla a môžete ju využiť na uchovanie teplých a studených nápojov, alebo na servírovanie čerstvo pripravenej kávy.


 

Rozmery darčekového balenia:
32×32×13cm

 

Parametre a špecifikácia

Typ mlynčeka
Ručný Hotovo!

Vlastnosti

Typ mlynčeka
Ručný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hario mlynček + Hario Dripper + káva Intenso Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CDD Hario mlýnek + Hario Dripper + káva Intenso. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hario Mühle + Hario Dripper + Kaffee Intenso. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hario Mühle + Hario Dripper + Kaffee Intenso. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hario daráló + Hario Dripper + Intenso kávé.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií