Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení

Zobraziť katalóg
Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení
5 2 hodnotení
Tlakomer na pažu, delená pamäť pre dvoch používateľov, detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, indikácia správne nasadenej manžety, lcd displej, pamäť a priemer tlaku, dĺžka manžety 42 cm, presnosť merania pulzu 5 %, presnosť merania tlaku 3 mmHg, pripojenie NIE,
Kód:  HARTL685 Produktové číslo:  9001000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení Predaj skončil

Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení

Tlakomer Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení je moderné zariadenie na meranie krvného tlaku určený na ruku, ktorý nájde využitie ako doma, tak u lekára. Vďaka nemu je možné pravidelné a spoľahlivé kontrolovanie tlaku. Pomocou manžety zmeriate tlak na paži s obvodom až 42 cm. Aby ste mali úplný prehľad, merač tlaku zavčasu odhalí aj srdcovú arytmiu. Porovnávajte si údaje z viac dní, ktoré sa ukladajú do zabudovanej pamäte. Merač tlaku vám bude vypočítavať priemer z nameraných hodnôt, čo oceníte ak si tlak musíte sledovať pravidelne. Grafické znázorňovanie tlaku sa postará o jasnejšie výsledky. Prepojenie zaistí rozhranie NIE.

Zaujímavé vlastnosti tlakomera Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení

  • Digitálny tlakomer na krvný tlak Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení slúži na meranie na ruke
  • Spoľahnite sa na presnosť merania 3 mmHg
  • Manžeta na obvod až 42 cm
  • Aký máte pulz, zmeria s presnosťou 5 %
  • Tlakomer disponuje funkciami ako je napr. delená pamäť pre dvoch používateľov, detekcia arytmie, grafické znázornenie tlaku, indikácia správne nasadenej manžety, lcd displej, pamäť a priemer tlaku

Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
NIE Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Veroval Compact digitálny tonometer v darčekovom balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veroval compact v dárkovém balení s univerzální manžetou, 3 roky záruka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hartmann Verified BPU 22 Geschenkbox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hartmann Verified BPU 22 Geschenkbox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hartmann Veroval BPU 22 - ajándékcsomag.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií