AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Helmer predlžovací kábel do OBD zásuvky

Zobraziť katalóg
Helmer predlžovací kábel do OBD zásuvky
4,2 9 hodnotení
Príslušenstvo pre lokátor Helmer LK 508, dĺžka 1.5m
Produkt je lokalizovaný pre SK
19,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HLM032a Produktové číslo:  kabel LK 508 Stránky výrobcu
Helmer predlžovací kábel do OBD zásuvky 19,90 € Rozbalené

Helmer predlžovací kábel do OBD zásuvky

Helmer predlžovací kábel do OBD zásuvky je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Ďalším zo širokého radu príslušenstva k lokátoru Helmer je predlžovací kábel OBD do zásuvky. Tento kábel ľahko spojí zariadenie s vaším automobilom. Prepája sa pevným a pogumovaným káblom s dvoma hubicami. Pripojenie zariadenia do automobilu je veľmi jednoduché a rýchle. Dobre spracovaná hubica zaistí pevné pripojenie produktu do interiéru vozidla.

Lokátor chráni vaše vozidlo alebo iné cennosti pred odcudzením vďaka zameraniu presných súradníc. Prístroj je schopný zasielať presné súradnice priamo na vaše mobilné zariadenie. Produkt vám umožní sledovať inkriminovaný predmet. Veľmi hodnotnou funkciou je sledovanie, ktoré funguje dvojakým spôsobom. Zavolajte na SIM kartu, ktorá vám hneď pošle súradnice. Ďalšou možnosťou je sledovanie pomocou dátového tarifu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je délka tohoto kabelu? Děkuji

Dobrý den, jedná se o plnohodnotný prodlužovák ? Jde mi o přesun diagnostického konektoru k umožnění čtení dat z vozidla.

Dobrý den je to kompatibilní s chytrým autem od T-mobile. Děkuji

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií