Doručení zdarma MPLA317263

Nintendo 3DS/2DS

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Nintendo
(1)
Najnovšie objednávky

Nintendo 3DS a 2DS sú obľúbené prenosné konzoly s dvoma displejmi a unikátnym dizajnom. Medzi najväčšie výhody konzol Nintendo DS všeobecne patria kompaktné rozmery a veľký výber hier. Aké typy Nintendo DS existujú a ako sa medzi sebou líšia? Poradíme vám.

Pokračovať

Nintendo 2DS ako štýlový základ

Nintendo 2DS je cenovo dostupná konzola s pevnou nezatváracou konštrukciou. Vo výbave sú dva displeje, v tomto prípade s uhlopriečkami 3,53" a 3.02", WiFi alebo podpora SD kariet. Nechýba ani kruhový ovládač Circle Pad a kompatibilita systému s modelmi Nintendo 3DS a 3DS XL.

Vedeli ste, že Nintendo 2DS je novšie ako Nintendo 3DS? Prvotné predstavenie prebehlo v októbri 2013, zatiaľ čo model 3DS uzrel svetlo sveta už vo februári 2011.

Nintendo 2DS XL – ako stvorené na časté cestovanie

New Nintendo 2DS XL prináša zatváraciu konštrukciu, 4,88" hlavný displej, stereo reproduktory a nový analógový ovládač C-Stick. Medzi ďalšie novinky patrí vstavaný stylus či zabudované pohybové ovládanie. Nechýba kompatibilita s ostatnými modelmi, a tak si na New Nintendo 2DS XL zahráte väčšinu hier na Nintendo DS.

Aké výhody má New Nintendo 2DS XL v porovnaní s Nintendo 2DS?

  • Hranie náročnejších hier vďaka štvorjadrovému procesoru s vyšším výkonom.
  • Väčší hlavný displej prináša ešte lepší zážitok.
  • Vylepšené ovládanie analógovým joystickom C-Stick, akčnými ABXY a ZR/ZL tlačidlami.
  • Vďaka zatváracej konštrukcii má herná konzola Nintendo 2DS XL menšie rozmery a ochranu oboch displejov.

Herná konzola Nintendo 2DS
Nintendo 2DS

Konzola do ruky New Nintendo 2DS XL
New Nintendo 2DS XL

New Nintendo 3DS
New Nintendo 3DS

Konzola New Nintendo 3DS XL
New Nintendo 3DS XL

Nintendo 3DS – 3D herný zážitok

Herná konzola Nintendo 3DS zaujme predovšetkým 3,53" displejom, ktorý dokáže zobraziť 3D obraz bez použitia špeciálnych okuliarov. Trojrozmerný efekt displeja možno navyše manuálne upravovať. Na ovládanie konzoly slúži spodný dotykový displej, vstavaný stylus alebo predná kamera snímajúca tvár. Atraktívna je v prípade konzoly Nintendo 3DS aj cena.

Náhradné zdroje či ochranné obaly nájdete v ponuke príslušenstva pre Nintendo 3DS.

Nintendo 3DS XL prináša rad moderných funkcií

Nintendo 3DS XL ponúka 4,88" displej s režimom 3D, dotykový sekundárny displej a výkon na najnáročnejšie Nintendo hry. Nechýbajú stereo reproduktory, podpora microSD kariet, WiFi či 3D funkcia rozoznania tváre.

i

Vlastníte hry na Nintendo 3DS? Vďaka spätnej kompatibilite si ich môžete zahrať v režime 2D aj na novších konzolách Nintendo 2DS a New Nintendo 2DS XL. Len pozor, Nintendo 2DS nepodporuje hry určené na herné konzoly New Nintendo.

Čo nové ponúka New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL?

New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL sú vylepšené konzoly vychádzajúce z modelu Nintendo 3DS a Nintendo 3DS XL. Spoľahnúť sa môžete na vyšší výkon, väčšiu kapacitu batérie a rad nových funkcií, medzi ktoré patria nové ovládacie prvky, vylepšené 3D či NFC.

Výhody New Nintendo 3DS a New Nintendo 3DS XL

  • Nové ovládacie tlačidlá ZR, ZL a ovládač C-Stick prinášajú ešte precíznejšie ovládanie hier.
  • 3D zážitok vylepšuje predná kamera, ktorá upravuje zobrazenie hry podľa pohybu snímanej tváre.
  • Vďaka NFC môžete vaše New Nintendo spárovať s hernými figúrkami Amiibo.
  • Možnosť hrať exkluzívne Nintendo 3DS hry, ktoré nie sú dostupné na iné konzoly Nintendo.

Pokémon – populárna hra nielen pre deti

Pokémon je dnes už legendárna hra, ktorá má fanúšikov po celom svete. Vyberte si svojho Pokémona, objavujte, trénujte a pochytajte ich všetky! Niet divu, že jednou z najpopulárnejších hier je na konzolu Nintendo 3DS či Nintento 2DS Pokemon.

Unikátny koncept prenosnej hernej konzoly, výkonný procesor či multidotykový displej. To všetko ponúka konzola Nintendo Switch.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,5 16×
Animal Crossing amiibo cards – Series 1
Zberateľské karty – kompatibilné s hrou Animal Crossing: Happy Home Designer pre Nintendo 3DS, v balíčku 3 amiibo karty postavičiek
7,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MU053

Nintendo 3DS/2DS

E3 2020Herná výstava E3 2020 oficiálne zrušená, v hre je online variant (NOVINKA) Už v dopoludňajších hodinách sme vás informovali o tom, že herná výstava E3 v Los Angeles bude podľa hneď niekoľkých rešpektovaných zdrojov zrušená. K tomu nakoniec naozaj došlo, usporiadateľ výstavy asociácie ESA podľa oficiálneho oznámenia výstavu zrušil z dôvodu...
Uhlíkovo neutrálny Xbox, alebo PlayStation 5 s výrazne nižšou spotrebou elektriny. To sú len dva plány novovzniknutej aliancie Playing fot the Planet, združujúcej spoločnosti ako Microsoft, Google alebo Sony. Hranie hier na prvý pohľad nevyzerá ako aktivita, pri ktorej...
Od skončenia veľtrhu E3 už ubehlo niekoľko dní, nastáva teda vhodná chvíľa celé to herné šialenstvo analyzovať, teraz už s chladnou hlavou a patričným odstupom nezaťaženým momentálnym hypom (teda, s výnimkou Cyberpunku a Keana Reevesa, pochopiteľne). Rovnako ako vlani...
Filip NěmecMad Box (PREVIEW) – autori Project CARS oznamujú novú hernú konzolu Rozvíriť stojaté vody konzolového sveta plánujú Slightly Mad Studios so svojou novou hernou krabičkou s názvom Mad Box. Tá by mala byť najvýkonnejšou konzolou sveta, avšak jej vydanie je zatiaľ v nedohľadne. Vo vnútri článku sme zhromaždili všetky dostupné informácie o...
Hry a konzoly od firmy Nintendo môžete na krátku dobu zakúpiť vo výhodných balíkoch. Ak pokukujete po konzolách Nintendo NEW 2DS XL alebo Nintendo Switch, tak práve teraz je tá správna doba na kúpu. Tipy sa týkajú aj hier a konzol jednotlivo, takže ak už konzolu...
Veletrh E3 2017 je síce u konca, ale dojmy z tradične veľkého množstva predstavených hier zostavajú. Čo nás na tohtoročnom veletrhu E3 najviac zaujalo? A čo nám naopak chýbalo? Dočítate sa v našom záverečnom zhrnutí.
Viac článkov Všetky články

Nintendo 3DS/2DS

Dlhé chvíle pri jazde vlakom či autobusom vám pomôže prekonať Nintendo 3ds alebo jeho väčší braček Nintendo 3DS XL. Na jedno nabitie vydržia obe zariadenia niekoľko hodinové intenzívne hranie. Odporúčame zaobstarať si aj puzdro pre Nintendo 3DS a 3DS XL, ktoré zabráni nechcenému poškodeniu.

Stvorené na hranie

Nintendo vždy ponúkalo netradičný herný zážitok. Inak to nie je ani u jeho prenosných herných zariadení, ktoré sú vybavené dvojicou displejov, z ktorých jeden je dotykový. Hry pre Nintendo 3DS sú tak nevšedným a zároveň intenzívnym zážitkom pre každého hráča. Na vlastnej koži si to môžete overiť v hrách ako Super Smash Bros a Super Mario. V oboch tituloch navyše oceníte skvelú ergonómiu oboch zariadení, ktorá v ničom nezaostáva za najlepšími gamepadmi.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné nintendo 3DS/2DS Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie nintendo 3DS/2DS Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie nintendo 3DS/2DS Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii nintendo 3DS/2DS recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií