Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

HISENSE RB371N4EC2

Zobraziť katalóg
HISENSE RB371N4EC2
4,7 9 hodnotení
Chladnička výška 178 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 200 l, objem mrazničky 85 l, mraznička dole, hlučnosť 42 dB, klimatická trieda N, SN, ST a T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, displej, LED osvetlenie, Nofrost, nulová zóna, super mrazenie a, výška 178 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 65.3 cm, hmotnosť 67 kg,
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  HIS10037 Produktové číslo:  RB371N4EC2 Stránky výrobcu

HISENSE RB371N4EC2

HISENSE RB371N4EC2 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Beznámrazová kombinovaná chladnička

Dodajte svojej kuchyni modernosť a funkčnosť a kúpte si kombinovanú chladničku s mrazničkou Hisense RB371N4EC2. Nielen, že vyniká veľkým vnútorným objemom 285 litrov, ale očarí aj svojím luxusným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, úspornou prevádzkou a množstvom praktických funkcií.


Kľúčové vlastnosti chladničky HISENSE RB371N4EC2

  • Moderný dizajn z nehrdzavejúcej ocele
  • Nízka hlučnosť 42 dB
  • Energetická trieda A++
  • Beznámrazová technológia Total NoFrost
  • Fresh Zone pre dlhšie čerstvé potraviny
  • Úsporný režim Holiday
  • Antibakteriálne tesnenie
  • Dotykový ovládač

Rýchle zmrazenie potravín

Energeticky úsporná funkcia Super Freeze zaistí rýchle zmrazenie potravín, ktoré si v maximálnej miere uchovajú vitamíny, živiny a pôvodnú chuť. Teplota klesne veľmi rýchlo na -25 °C a studený vzduch rýchlo zamrazí novo vložené potraviny. Funkcia sa po dosiahnutí ideálnej teploty automaticky vypne.  


Už žiadne odmrazovanie

Beznámrazový systém Total NoFrost s riadenou cirkuláciou vzduchu sa postará o rovnomerné rozháňanie suchého vzduchu v priestore chladničky a mrazničky. Keďže je eliminovaná vnútorná vlhkosť, tak nedochádza k tvorbe ľadu a nie je nutné chladničku odmrazovať. Potraviny vďaka tomu vydržia dlhšie čerstvé a uchovajú si všetky dôležité živiny. 


Multi AIR Flow

V chladničke i mrazničke je umiestnených niekoľko prieduchov, ktoré pomocou výkonného ventilátora rovnomerne rozvádzajú chladný vzduch. Vďaka tomu je zaistené účinné chladenie pri ideálnej teplote v celom priestore zariadení. Po otvorení chladničky sa rýchlo obnoví vnútorná klíma na správnu teplotu.


90° otváranie dverí

Vďaka praktickému 90° otváraniu dverí nie je nutné pre plné vytiahnutie zásuviek nechávať žiadny dodatočný priestor. Chladničku tak možno bez problému použiť vo všetkých usporiadaniach kuchyne a tiež v rohových stenách.


Optimálne LED osvetlenie

Moderné LED osvetlenie zabezpečí kvalitné nasvietenie vnútorného priestoru chladničky a mrazničky, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o uskladnených potravinách. V porovnaní s bežnou žiarovkou je LED technológia oveľa odolnejšia a úspornejšia. Navyše nehreje, takže nedochádza k zvyšovaniu teploty vo vnútri chladničky.


Dotykový ovládací panel

Na prehľadnom dotykovom displeji, ktorý je umiestnený uprostred chladiacej časti, uvidíte všetky informácie, ktoré sa týkajú nastavení funkcií a teploty vo vnútri chladničky a mrazničky.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
178 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
178 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
65,3 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
12 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
67 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chci se zeptat zda jde lednice prisunout uplně na zeď v zadní části,jestli je schovaný kondenzátor,chci ji přistrčit na zeď,a z boku bude vidět,tak aby tam nekoukali ty žebra,děkuju za odpověď

Dobrý den,chci se zeptat zda jde lednice prisunout uplně na zeď v zadní části,jestli je schovaný kondenzátor,chci ji přistrčit na zeď,a z boku bude vidět,tak aby tam nekoukali ty žebra,děkuju za odpověď

Dobrý den. Prodávají se i náhradní police do dveří. Potřeboval bych spodní polici. Děkuji Jáchim E mail: [email protected]

Dobrý den.dnes jsem spustil lednici a už mi 4h hučí.je to normální? děkuji za odpověď.Honza

Máte v plánu dovážet i bílou variantu případně černou pokud se vyrábí.

Dobrý deň, mám otázku. Prosím presahujú otvorené dvere bok chladničky? alebo sú zarovno s bokom? Ďakujem za skorú odpoveď

Dobrý den, bylo by možné dodat lednici už z přehozeným otevíráním dveří na opačnou stranu?

Dobrý den, má skutečně tato lednice režim dovolená jak uvádíte? Ofiko stránky tvrdí opak, viz Odkaz do neznáma Díkec

Dobrý den, na ostatních webech je psáno, že je zde záruka 10 let na kompresor. Platí tato záruka prosím i u Vás? Děkuji.

Dobrý den, do poličky na dveřích se vleze bez problému i voda v petláhvi? Děkuji.

12
Príslušenstvo pre HISENSE RB371N4EC2
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií