Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HISENSE WFEA6010 - 3 roky záruka

Zobraziť katalóg
HISENSE WFEA6010 - 3 roky záruka
3,8 4 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A++, 6kg, 1000ot./min, české popisky, hlučnosť 57/70dB, 8 programov + 4 dodatočné programy, automatická elektronická detekcia hmotnosti bielizne, stanovenú kontrolu vyváženosti odstreďovania, funkcia na čistenie bubna, ochrana proti pretečeniu, VxŠxH 85x60x44cm
Kód:  HIS1050c Produktové číslo:  WFEA6010 Stránky výrobcu
HISENSE WFEA6010 - 3 roky záruka Predaj skončil

HISENSE WFEA6010 - 3 roky záruka

Práčka WFEA6010 s predným plnením s rozmermi VxŠxH 85 × 60 × 44 cm od spoločnosti Hisense je schopná pojať až 6 kilogramov bielizne naraz a vygenerovať výkon 1000 otáčok za minútu. Vďaka tomu sa stane vaším vyhľadávaným spoločníkom pri praní bielizne. Zariadenie patrí do energeticky úspornej kategórie A++. Na výber budete mať z celkom 12 rôznych programov.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická funkcia na čistenie bubna
  • Technológia Smart Wash 360
  • Vyberajte z 8 + 4 programov
  • Energetická trieda: A++
  • Objem bielizne: 6 kg
  • Rozmery: 85 × 44 × 60 cm

Chytré pranie

Technológia 360 Smart Wash sa stane vaším inteligentným pomocníkom pri všetkých úkonoch v priebehu prania. Vďaka tomu práčka automaticky vyhodnotí hmotnosť bielizne. Čo umožní nastaví optimálneho časového úseku alebo upraví množstvo potrebnej vody a energie. Zariadenie je schopné eliminovať znižovanie výkonu prania spôsobené nadmerným používaním prášku a súvisiacej tvorby peny. Tiché a plynulé otáčanie bubna je zapríčinené správnym rozložením bielizne vnútri práčky. 

Vyberte si program, ktorý vám bude vyhovovať. Pri praní jemnej bielizne môžete regulovať dĺžku cyklu, teplotu, rýchlosť odstreďovania či množstvo náplne. Program pre dodatočné plákanie môže byť využitý k ochrane proti vzniku alergií na pracie prostriedky. Iste vám tiež príde vhod funkcia čistenia bubna. Rýchlosť otáčok je nastavená pre každý program zvlášť, vy však môžete všetko regulovať manuálne podľa svojich preferencií. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné u pračky sundat horní kryt aby se vešla donižšího prostoru 82,5cm ? Z fotky to nepoznám. Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda si můžu na prodejně v Brně tuto pračku osobně prohlédnout a zda by mě byla tato pračka dopravena jak je napsáno " zdarma " až na adresu kterou bych napsal dle obědnávky. Jsem v kupování přes internet laik a nechtěl bych se zbytečně spálit tímto způsobem koupě. Děkuji všem za odpověď.

Mám úplně novou pračku a když ji spustím tak jde cítit guma ale nic se tam nepáli

Hlasi chybu f 2. Pry chyba pritoku vody. Nevite nekdo cim to muze byt? Vse je zapojeno spravne do hadice voda jde ale pracka si ani necucne.

Diskusia a poradňa k HISENSE WFEA6010 - 3 roky záruka
Príslušenstvo pre HISENSE WFEA6010 - 3 roky záruka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE WFEA6010 - 3 roky záruka.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií