Alzaboxy Q1 Alzaboxy

HITMAN: Definitive Edition – Xbox One

Zobraziť katalóg
HITMAN: Definitive Edition – Xbox One
Hra na konzolu – edícia obsahuje balíček outfitov (Freedom Fighters, Kane & Lynch a Mini Ninjas...), základnú hru HITMAN Season One (7 exotických lokácií ako je Paríž, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido a ICA Facility), obsah vydaný v rámci HITMAN Game of the Year Edition (4 nové misie, 3 nové kontrakty, 3 unikátne zbrane na odomknutie a 3 outfity – Clown Suit, Cowboy Suit a Raven Suit), bonusovú letnú epizódu, balíček HITMAN: Blood Money Requiem Pack a všetky vydané kontrakty, výzvy a herné aktualizácie z HITMAN Season One a the HITMAN Game of the Year Edition
Kód:  MXO482 Produktové číslo:  5051892215671 Stránky výrobcu
HITMAN: Definitive Edition – Xbox One Predaj skončil

HITMAN: Definitive Edition – Xbox One

%

Muž s čiarovým kódom na zátylku sa vracia na scénu, aby opäť predviedol efektné riešenie tých najzložitejších úloh.

Hitman

Agent 47 je obávaná postava, ktorá s chirurgickou presnosťou odstráni všetky problémy.

Moderné stealth akcie

Užijete si nápadité situácie a modernú stealth akciu.

Lepší zážitok na nových konzolách

Pekné grafické spracovanie

Nová generácia konzol umožňuje tvorcom nachystať ešte väčšie a bohatšie herné prostredie. Tá správna cestička k riešeniu úlohy tak bude oveľa náročnejšia.

Nové herné zážitky

Nové poňatie hry s množstvom úloh

Okrem dejových misií sa v hre nachádza aj celý rad atraktívnych módov. Napríklad v Elusive Target musíte odstrániť unikátnu postavu, ktorá sa v hre objaví iba na určitý moment. Určite vás zabaví tiež Live Challenges, ktorého základ tvorí obsah vytvorený samotnými hráčmi a vy môžete rozhodne pridať ruku k dielu.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Strach, Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Strach, Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Xbox One Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Viac parametrov

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na Xbox ONE
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Varianty HITMAN: Definitive Edition:

17,90 € - 17,90 €

HITMAN: Definitive Edition – PS4

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – edícia obsahuje balíček outfitov (Freedom Fighters, Kane & Lynch a Mini Ninjas...), základnú hru HITMAN Season One (7 exotických lokácií, ako sú Paríž, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido a ICA Facility), obsah vydaný v rámci HITMAN Game of the Year Edition (4 nové misie, 3 nové kontrakty, 3 unikátne zbrane na odomknutie a 3 outfity – Clown Suit, Cowboy Suit a Raven Suit), bonusovú letnú epizódu, balíček HITMAN: Blood Money Requiem Pack a všetky vydané kontrakty, výzvy a herné aktualizácie z HITMAN Season One a the HITMAN Game of the Year Edition
Info 17,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HITMAN: Definitive Edition – Xbox One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HITMAN: Definitive Edition - Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HITMAN: Definitive Edition - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HITMAN: Definitive Edition - Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HITMAN: Definitive Edition - Xbox One.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií