Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hry zo série Hitman

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Známa herná séria s názvom Hitman je tu s nami už viac ako 20 rokov. Pre fanúšikov stealth akcie je v podstate „must have” titulom. Sláva tejto série dokonca inšpirovala kreatívcov natočiť nie príliš obľúbené Hitman filmy. Čo stojí za úspechom značky? Oplatí sa oprášiť a zahrať si staršie diely? A kto je vlastne ten Hitman?

Pokračovať

Hitman: Agent 47 alebo tichý zabijak

Kto to vlastne je Hitman: Agent 47? Je to nájomný zabijak, klon s ikonickým čiarovým kódom na zátylku a holou hlavou. Nápad s čiarovým kódom mal grafik Jesper Jorgensen, ktorý ho Hitmanovi nalepil pôvodne len zo srandy. Kód má unikátne číslo, ktoré má symbolizovať 47. chromozóm (genetické úpravy) a tiež sériové meno Agent 47.

i

Vlasatý Hitman?

Mnohých prekvapí, že Hitman mal mať pôvodne vlasy. Akonáhle ale do štúdia vstúpil holohlavý herec David Baetson, hľadajúci prácu, mali vývojári o podobe aj hlase tejto postavy jasno.

Hitman – hry pre skutočných profíkov

Staré diely Hitmana stojí za to si zahrať aj v dnešnej dobe. Zvlášť ak ste fanúšikmi série. A prečo je videohra Hitman tak populárnym titulom? Do herného žánru priniesla vtedy doteraz nevídanú originalitu, ktorá zo stealth akcie (utajenie, nenápadnosť) robí skutočnú strategickú lahôdku. Herná séria Hitman vždy chcela po hráčovi, aby si kroky vopred starostlivo premyslel a na konci misie ho potom za odmenu nazvala „Tichý zabijak”.

Kto nepochopí, čo to znamená operovať v utajení a eliminovať iba zadané ciele, zožne hodnotenie „Masový vrah”.

Hitman: Codename 47 (2000) – náročná hra otvárajúca sériu

Prečo je titul Hitman: Codename 47 považovaný za náročnú a frustrujúcu hru? Pretože v jej priebehu nemôžete ukladať postup misií. Je teda skutočnou fanúšikovskou výzvou. Napriek tomu tento prvý diel priniesol originalitu a veľký hráčsky záujem. V príbehu sa môžete tešiť na zrodenie Hitmana, jeho útek na slobodu a následnú pomstu. Tomu, kto s týmto dielom nechce bojovať, odporúčame zvoliť novšie časti série s lepšou hrateľnosťou.

Hitman: Codename 47 PC hra

Hitman: Codename 47 Steam verzia na PC.

Hitman 2: Silent Assassin (2002) nastupuje s lepšou hrateľnosťou

Pri vývoji hry Hitman 2: Silent Assassin sa tvorcovia poučili a pridali možnosť ukladať misie, motivačný systém hodnotenia, vylepšenú grafiku a umelú inteligenciu. Prvýkrát v Hitmanovi nemusíte zabíjať, aby ste získali prevlek, stačí vám chloroform. Bohužiaľ má hra opäť množstvo nedostatkov. AI postavy sa často obzerajú, vidia nad seba, počujú výstrely zo zbrane s tlmičom a pod. Ako prvý zo série videohier Hitman je tento diel dostupný aj na konzolách.

O hudbu k ikonickej značky Hitman sa postaral Jesper Kyd, ktorého melódie môžete poznať aj z prvých dielov série Assassin’s Creed.

Hitman: Contracts (2004) je vypchávkou medzi dielmi

Hitman: Contracts v podstate vyplnil čakanie na Blood Money. Ide o remake starších misií z prvého dielu. Postrelený Agent 47 v delíriu spomína na niektoré svoje kontrakty. Hru ocenili hlavne hráči konzol, ktorí si jednotku nemohli zahrať, pretože bola vydaná iba na PC. Prijatie Hitman: Contracts fanúšikovskou komunitou bolo vtedy dosť rozporuplné. Tento kúsok však ponúkol lepšiu optimalizáciu a svižnejšiu hrateľnosť ako predchádzajúce diely.

Hitman: Blood Money (2006) s temnou a krutou atmosférou

Hitman: Blood Money rozvádza príbeh o postrelenom Agentovi 47, ktorého misie sa tentoraz budú odohrávať v USA. Prvýkrát sa v hernej sérii objavujú mestské scény s davmi ľudí. Premiéru má množstvo herných mechaník, ktoré sú známe aj v novodobých dieloch – telá v truhlách a skriniach a používanie mince na odlákanie pozornosti.

i

Chcete si zahrať staršie diely Hitmana aj na nových konzolách a PC?

Staršie diely Hitmana – Silent Assassin, Contracts a Blood Money si vlastníci konzol Xbox môžu zahrať vďaka spätnej kompatibilite. Hitman: HD Enhanced Collection obsahujúce diely Blood Money a Absolution si môžete zaobstarať v 4K ako na Xbox One, tak aj na Sony PlayStation 4.

Hitman: Absolution (2012) v rukách japonského štúdia Square-Enix

Vývoj hry Hitman: Absolution bol zložitý nielen vďaka odkúpeniu vydavateľa Eidos Interactive japonským Square-Enix. Tento diel sa oproti predchádzajúcim oveľa viac sústredí na príbeh, postavy a väčšie spektrum možností dokončiť misie. Hitman sa snaží zachrániť mladé dievča, a možno preto je tu empatickejší ako predtým. Tento diel ponúka online mód Contracts, ktorý mal svojou hravosťou vyvážiť lineárnosť hlavnej hry. Mód bol veľmi obľúbený.

Hitman: Absolution

Hitman: Absolution Steam verzia na PC.

Hitman: Sniper (2015) – mobilná hra

Agent 47 v platenom mobilnom titule Hitman: Sniper tentoraz používa iba pušky. Budete sa pohybovať len v jednej rozľahlej úrovni. Pozor na AI – vie reagovať na svoje okolie, vydesiť sa a zavolať si posily alebo strážnikov. Zbrane majú svoje schopnosti a upgradujete ich náhodne, pomocou rulety, na konci každej misie. Keď budete využívať prostredie, maskovať mŕtvoly, používať triky, môžete mať v hre Hitman: Sniper veľa bodov.

Viete, že existuje mobilná dosková hra Hitman GO? Ide o veľmi dobre spracovanú tému, zahrňujúcu ťahovú stratégiu a variabilnú znovuhrateľnosť.

Tri muchy jednou ranou alebo Hitman: World of Assassination Trilogy

Označenie Hitman: World of Assassination nie je oficiálnym podtitulom, ale vývojári ho používajú ako názov celej jednej veľkej etapy série. Novým prvkom týchto hier je ozvláštnená technika rozprávania. Biele miesta v príbehu sa vypĺňajú, keď počúvate náhodné postavy. Ste tak motivovaní si príbeh zahrať viackrát a objaviť ďalšie skryté súvislosti. Príbehy postáv sa prepletajú medzi misiami aj medzi dielami série Hitman: World of Assassination Trilogy.

Hitman 3 herná scéna

Hitman 3 herná scéna.

Hitman (2016) – sľubný začiatok

Prvý zo série Hitman Trilogy ponúka hravosť a veľa možností na splnenie cieľov. Kvalita levelov a množstvo obsahu je obrovské. Hrateľnosť s množstvom výziev a herných módov je skvelá. Opäť sa vracia online herný režim Contracts, v ktorom sa ostatní hráči snažia čo najpresnejšie napodobniť vašu techniku eliminácie cieľa. Pribudol mód Elusive Targets, kde máte iba jeden pokus na splnenie misie.

Hitman 2 (2018) a jeho neisté pokračovanie

Prvý diel Hitman Trilogy, aj napriek skvelým vychytávkam, prišiel s predplatným modelom, ktorý takmer celú sériu odstrelil. Square-Enix ponúkol vývojárom IO Interactive možnosť značku odkúpiť. Preto hru Hitman 2 vyrábal o polovicu menší tím. To sa podpísalo aj na obsahu hry. Šliapnutím vedľa boli artworky namiesto filmov a drahý expansion pass. Našťastie dnes zaobstaráte Hitman 2 Gold edíciu za peknú cenu a s veľkým množstvom obsahu.

Hitman 3 (2021) – plnohodnotná a kvalitná adventúra so stealth akciou

Novinkou hry Hitman 3 je možnosť preniesť si postup z predchádzajúceho dielu. Tento titul ponúka vylepšenú grafiku, ktorá na najnovších strojoch zvládne 60 snímok za sekundu. Medzi scénami sú opäť filmy. Hrateľnosť je ozvláštnená permanentnými skratkami alebo malou kamerou, ktorou hackujete zámky a prezeráte prostredie. Po novom musíte hľadať, počúvať a pamätať si číselné kódy. Hitman Trilogy si zahráte aj vo virtuálnej realite.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Hitman Codename 47 (PC) DIGITAL Ihneď na stiahnutie
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný,
3 €

14 položiek
4,8
Hitman: Absolution (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky,
4 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002790
4,0
Hitman: Blood Money (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný,
4 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE003056
5,0
Hitman: Contracts (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný,
3 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE003823
Hitman Codename 47 (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný,
3 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002798
2,0
HITMAN: Game of The Year – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný,
16 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE004963
Hitman 3 – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – Agent 47 sa vracia ako nemilosrdný profesionál pre najdôležitejšie kontrakty celej svojej kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí sily so strateným priateľom Lucasom Grayom. Ich poslaním je eliminovať partnerov Providence.
70,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1738
Hitman 3 – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, žáner: akčný,
31 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005431
Hitman 3: Deluxe Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – Agent 47 sa vracia ako nemilosrdný profesionál pre najdôležitejšie kontrakty celej svojej kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí sily so strateným priateľom Lucasom Grayom. Ich poslaním je eliminovať partnerov Providence.
89,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1738de
Hitman: The Full Experience – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
40,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0019
4,5
Hitman 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Cestujte po svete a sledujte svoje ciele v exotických sandboxových lokalitách. Od slnkom zaliatych ulíc až po temné a nebezpečné dažďové pralesy. Nikto nie je nikde v bezpečí pred najobávanejším zabijakom sveta.
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO508
5,0
HITMAN World of Assassination – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Hitman World of Assassination spája to najlepšie z hier Hitman, Hitman 2 a Hitman 3 vrátane hlavnej kampane, režimu zákaziek, eskalácií, arkád s nepolapiteľnými cieľmi a nového režimu Hitman: Freelancer. Vychutnajte si skutočne napínavú svetobežnícku špionážnu kampaň v hre Hitman World of Assassination. Od základne ICA a výcviku Agenta 47 až po dramatický záver v rumunských Karpatoch likvidujte ciele tak kreatívne či zákerne, ako len budete chcieť.
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0500
5,0
HITMAN: Definitive Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – edícia obsahuje balíček outfitov (Freedom Fighters, Kane & Lynch a Mini Ninjas...), základnú hru HITMAN Season One (7 exotických lokácií, ako sú Paríž, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido a ICA Facility), obsah vydaný v rámci HITMAN Game of the Year Edition (4 nové misie, 3 nové kontrakty, 3 unikátne zbrane na odomknutie a 3 outfity – Clown Suit, Cowboy Suit a Raven Suit), bonusovú letnú epizódu, balíček HITMAN: Blood Money Requiem Pack a všetky vydané kontrakty, výzvy a herné aktualizácie z HITMAN Season One a the HITMAN Game of the Year Edition
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX509
4,0 10×
Hitman 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – cestujte po svete a sledujte svoje ciele v exotických sandboxových lokalitách. Od slnkom zaliatych ulíc až po temné a nebezpečné dažďové pralesy. Nikto nie je nikde v bezpečí pred najobávanejším zabijakom sveta.
Zľavnené -5 %
18,90 € 19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX530
Hitman 3 - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, - Agent 47 sa vracia ako nemilosrdný profesionál pre najdôležitejšie kontrakty celej svojej kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí sily so strateným priateľom Lucasom Grayom. Ich poslaním je eliminovať partnerov Providence.
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0004

Hry zo série Hitman

V kategórii Hry zo série Hitman máme práve teraz na Alza.sk celkom 14 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Hitman Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry zo série Hitman Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Hitman Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry zo série Hitman recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií