Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

4 in 1 Dual USB Car charger

Zobraziť katalóg
4 in 1 Dual USB Car charger
4,4 43 hodnotení
Nabíjačka do auta - CL adaptér pre telefóny a tablety, 2x USB, 3.1A, LCD display, meranie palubného napätia/teploty/nabíjacieho prúdu
Kód:  AUPR866b

4 in 1 Dual USB Car charger

Výkonná univerzálna nabíjačka telefónov a tabletov do autozapaľovača s dvoma USB výstupmi a integrovaným LCD displejom. Nabíjačku môžete pripojiť do vozidiel s palubným napätím 12 aj 24V. Modro podsvietený displej zobrazuje postupne v intervaloch desiatich sekúnd namerané palubné napätie, teplotu a nabíjací prúd telefónu.

  • Dvojnásobný USB výstup 3,1A
  • Integrované meranie palubného napätia vozidla v rozsahu 5 - 25 V
  • Integrované meranie nabíjacieho prúdu telefónu v rozsahu 0,1 - 3,1 A
  • Integrované meranie teploty v °C
  • Vstavaná poistka 10A
  • Rozmery: 42 x 32 x 78 x mm (š x v x d)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda proud 3,1A jde z každého portu zvlášť (tj.6,2A z celého zařízení) nebo jde 3,1 z obou dohromady. Děkuji

Diskusia a poradňa k 4 in 1 Dual USB Car charger
Príslušenstvo pre 4 in 1 Dual USB Car charger
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4 in 1 Dual USB Car charger. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4 in 1 Dual USB Car Charger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4 in 1 Dual USB Car Charger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 4 az 1-Dual USB autós töltő.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií