Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

4CARS AC/DC 12 V/230 V

Zobraziť katalóg
4CARS AC/DC 12 V/230 V
4,3 3 hodnotení
Kompresor univerzálny a všade použiteľný kompresor do 12 V/230 V zásuvky, veľký tlakomer pre správny tlak v pneumatike, 3 m dlhý napájací kábel, balenie obsahuje 2 adaptéry a ihlu pre lopty a ďalšie predmety
Kód:  AUPRA4632 Produktové číslo:  90786 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

4CARS AC/DC 12 V/230 V

Přezouvání zima 2018

Každému, kto vlastní pojazdného miláčika, bezpochyby príde vhod univerzálny autokompresor, ktorý je možné vďaka pripojeniu do 12 V a 230 V zásuvky použiť takmer všade. Nemusíte sa tak pri dlhých výletoch obávať, že v prípade podhustených pneumatík, neprídete na požadované miesto. Perfektný dosah zaručí 3-metrový napájací kábel a presný tlak v pneumatike vám určí veľký tlakomer. Kompresor sa tiež perfektne hodí na nafukovanie lôpt. Je dodávaný so špeciálnou ihlou priamo pre ne. V balení tiež nájdete dva adaptéry. Vďaka svojej kompaktnosti sa ľahko zmestí do kufra. Vyrazte na cesty alebo dovolenku s pokojom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná veľkosť
  • Dlhý napájací kábel
  • Možnosť zapojenia do zásuvky doma aj priamo v aute
  • Ihla na nafúkanie lôpt
  • Dva adaptéry

Parametre a špecifikácia

Typ kompresora
Bezolejový Hotovo!
Napätie napájania
12V Hotovo!
Maximálny prevádzkový tlak
18 bar Hotovo!

Typ

Typ kompresora
Bezolejový Hotovo!

Technické parametre

Napätie napájania
12V Hotovo!
Maximálny prevádzkový tlak
18 bar Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Tento dotaz spíš směřuji k uživatelům, kteří již tento produkt používají. Máte ozkoušeno, že tento výrobek je schopen opravdu dofukovat i kolo auta? Bohužel jsem v podobné cenové relaci již jeden produkt jednou pořídil a ten toho schopen nebyl tak se raději chci před další koupí optat. Za odpověď předem děkuji

Dá se s tím nafouknout i kolo (resp. bicykl) ?

Diskusia a poradňa k 4CARS AC/DC 12 V/230 V
Príslušenstvo pre 4CARS AC/DC 12 V/230 V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4CARS AC/DC 12V/230V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 4CARS AC/DC 12V/230V.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií