AP+ nový vizuál Aplikace

9 "Sencor SPV 2919 Dark Blue

Zobraziť katalóg
9 "Sencor SPV 2919 Dark Blue
4,3 33 hodnotení
DVD prehrávač - Modrý, LCD displej 23cm, rozlíšenie 800x480, DVD, DivX, SVCD, MP3, JPG, SD/MMC/MS slot, USB vstup, AV výstup, repro, Dolby Digital 2.0, diaľkové ovládanie, Li-Pol
Kód:  WS509c1s Produktové číslo:  SPV 2919 Dark Blue Stránky výrobcu

9 "Sencor SPV 2919 Dark Blue

Perfektný spoločník v podobe prenosného DVD prehrávača, ktorý spoľahlivo zabaví na dlhých cestách. Budete si môcť vychutnávať filmy na DVD diskoch a to aj v rozšírených komprimovaných formátoch DivX, počúvať MP3 hudobné skladby na CD diskoch alebo si len prehliadať fotografie formátu JPEG.

Prehrávač je navyše vybavený USB portom pre jednoduché prehrávanie videa, fotografií a hudby z vášho prenosného USB zariadenia. Nadštandardom v rozhraní je čítačka pamäťových kariet najrozšírenejších formátov. Jej výhoda spočíva v možnosti, na veľkom displeji či pripojenej televízii prehliadať si práve nafotené snímky.

Prehrávač disponuje vstavanými reproduktormi a nechýba ani možnosť súkromného počúvania pomocou pripojených slúchadiel. Tiež nie je problém prehrávač pripojiť k televízoru. Napájanie zaisťuje vstavaná batéria. K prehrávaču dostanete bohaté príslušenstvo obsahujúce napájací adaptér do zapaľovača automobilu, príslušenstvo pre inštaláciu vo vozidle, AV kábel a samozrejme aj diaľkový ovládač.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ: LCD TFT
Veľkosť: 9 "(23 cm)
Rozlíšenie: 800 x 480 bodov
Otočný

Ozvučenie:
Vstavané reproduktory
Výstup na slúchadlá
Dolby Digital 2.0 dekodér

Kompatibilné optické médiá:
DVD, DVD ± R/RW, SVCD, CD-R/RW

Podporované formáty:
Video: DivX, XviD, MPEG4
Audio: MP3
Foto: JPEG
Titulky: SUB, SRT, TXT

Rozhranie:
1x Výstup na slúchadlá (Jack 3,5 mm)
1x AV výstup (Jack 3,5 mm)
1x USB (max. 16GB USB disk)
1x čítačka pamäťových kariet SD/MMC/MS (max. 32 GB SDHC)

Napájanie:
Maximálna doba prehrávania: až 2 h
Napájacie napätie: 9-12 V (adaptér na 230 V alebo 12 V)

Rozmery:
240 x 181 x 42 mm

Hmotnosť:
1 kg

Dodávané príslušenstvo:
Sieťový adaptér
Adaptér do auta
Diaľkové ovládanie
AV kábel
Akumulátor
Brašna pre inštaláciu vo vozidle

Parametre a špecifikácia

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po zapnutí přehrávače a vložení disku přístroj na disk nereaguje. Vyzkoušeli jsme i USB a přehrávač na něho nereaguje. Co mám dělat?

Lze přehrát i mp4 formát? děkuji za odpověď

Funguje to taky jako televize?

Diskusia a poradňa k 9 "Sencor SPV 2919 Dark Blue
Príslušenstvo pre 9 "Sencor SPV 2919 Dark Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 9" Sencor SPV 2919 Dark Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 9 "Sencor SPV 2919 Sötétkék.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií