Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Alkohol tester s displejom

Zobraziť katalóg
Alkohol tester s displejom
4,4 9 hodnotení
rozsah merania 0,0 - 1,99 promile, 4 náhradné náustky, červeno podsvietený displej, 2x AAA (nie je súčasť balenia), funkcia automatického vypnutia
Kód:  AUPR603 Produktové číslo:  DO CFATO-006

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alkohol tester s displejom

Pred cestou sa presvedčte, či si už môžete po večierku sadnúť za volant. Firma Carface, ktorá patrí medzi najpredávanejšie značky autopríslušenstva na českom trhu, teraz ponúka tento jednoduchý alkohol tester pre vodiča. Je určený ako pomôcka na podporu zodpovedného šoférovania. Rozsah merania je od 0,0 do 1,99 promile a digitálny displej máte pre lepšiu viditeľnosť podsvietený na červeno. Funkcia automatického vypínania šetrí batérie a na lepšiu orientáciu v používaní výrobku nájdete priložený podrobný návod. Zároveň s testerom dostanete aj 4 vymeniteľné náhradné náustky.


Ďalšie funkcie a špecifikácia:

  • Rozmery: 78 × 56 × 15 mm
  • Napájanie: 2× AAA batérie - nie sú súčasťou balenia
  • Funkcia automatického vypnutia: áno
 
» Ešte ste si nevybrali? Skúste sa pozrieť na kompletnú ponuku v kategórii Alkoholtestery.
Poznámka:
» Všetky alkohol testery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer ,chtěla bych se zeptat.Koupila jsem uvedený alkohol testr ale bohužel nejde uvést do chodu.Prováděli jsme vše podle návodu ,dispel se rozsvítil,pípnul ale nic jiného se na displeji nezobrazí.žádné z uvedených funkcí. Porad te prosím děkuji Š.B.

Diskusia a poradňa k Alkohol tester s displejom
Príslušenstvo pre Alkohol tester s displejom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alkohol tester s displejem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alkoholszonda kijelzővel.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií