Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Alkohol tester s displejom

Zobraziť katalóg
Alkohol tester s displejom
3,8 28 hodnotení
Alkohol tester rozsah merania 0,0 - 1,9 promile, displej bez podsvietenia, 2x AAA (nie je súčasť balenia), funkcia automatického vypnutia
11,42 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AUPR602 Produktové číslo:  DO CFATO-003A
Alkohol tester s displejom 11,42 € Zánovné

Alkohol tester s displejom

Alkohol tester s displejom je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Oproti skresľujúcemu senzorickému vnímaniu testerom zistíte úplne presne, či už ste spôsobilí na šoférovanie, prípadne zostávajúcu hladinu, ktorú je nutné vstrebať. Takýto prístroj sa určite hodí každému, kto musí šoférovať z osobných aj profesionálnych dôvodov, alebo napríklad ovládať ťažké stroje a podobne. Už sa nemusíte ráno obávať hladiny alkoholu, riskovať pokutu a zdravotnú či majetkovú ujmu.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný detektor alkoholu
  • Rýchla reakcia a regenerácia
  • Krátke zahrievanie
  • Zobrazenie výsledku na displeji
  • Napájanie bežnými batériami
  • Automatické vypnutie pri nečinnosti

Pokročilé polovodičové kyslíkové čidlo alkoholu meria v širokom rozsahu, a tak presne odhalí aj vyššiu hladinu alkoholu v dychu. Tester je kompaktný a ľahko ovládateľný, takže meranie zvládne naozaj každý. Po krátkom zahriatí a fúknutí ihneď uvidíte, či môžete sadnúť za volant.

Parametre a špecifikácia:

Rozsah merania:
0,0 - 1,9 promile

Napájanie:
2× AAA batérie (mikrotužkové) (nie sú súčasťou balenia)

Rozmery:
105 × 35 × 20 mm

 
» Ešte ste si nevybrali? Skúste sa pozrieť na kompletnú ponuku v kategórii Alkoholtestery.
Poznámka:
» Všetky alkohol testery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde seženu návod v češtině?

Dobrý den, udáváte, že přístroj měří hodnoty v promile, ale na displayi se objeví pouze hodnota g/l a %BAC. Která z těchto hodnot je vlastně ta správná. První by měla být hodnota alkoholu v dechu a druhá v krvi. Nicméně procenta se používají v USA a ne v evropě. Zde by měla být hodnota promile, která by měla být 2,1x větší než obsah alkoholu v dechu.

Príslušenstvo pre Alkohol tester s displejom
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií