PET Aplikace

ALPINE CDE-193BT

Zobraziť katalóg
ALPINE CDE-193BT
Autorádio – CD/MP3, FM tuner, RDS, pokročilé bluetooth funkcie, predný USB (1000mA) pre prehrávanie aj nabíjanie, predné AUX, odnímateľný predný panel, variabilné podsvietenie, 4× 50W
Kód:  JZ124d1 Produktové číslo:  CDE-193BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALPINE CDE-193BT

Vypočuli by ste si radi počas jazdy rádio alebo obľúbenú hudbu? Autorádio od popredného výrobcu ALPINE vám ponúkne bezkonkurenčný pôžitok zo zvuku aj počas cestovania. Užite si vašich vybraných interpretov v tej najlepšej kvalite. Skvelý prístroj s CD mechanikou a Bluetooth prijímačom vyniká špičkovými technológiami, inovatívnymi funkciami a rozsiahlym systémom úprav zvuku. Zaujme vás úplne sofistikovaným dizajnom v modernom čiernomvyhotovení. Vybrať si môžete z viac než 150 000 odtieňov farieb pre podsvietenie tlačidiel a displeja. Intenzitu jasu ľahko nastavíte v piatich jednoduchých krokoch. Personalizujte si vzhľad vášho rádia podľa aktuálnej nálady a nastavte si podsvietenie aj vlastné úvodnú obrazovku, ktorá bude mať štýl!

Kľúčové vlastnosti

  • Prispôsobené pre jednoduchú inštaláciu do väčšiny vozidiel
  • Nastaviteľná úvodná obrazovka – využiť možno až 10 znakov
  • Vyberať si môžete až zo 150 000 farebných odtieňov podsvietenia
  • Trojpásmová výhybka pre obmedzenie frekvencií
  • USB, AUX port a pokročilá funkcia Bluetooth
  • Prehrávanie diskov: CD, CD-R/RW
  • Prehrávanie hudby vo formáte: CDDA, MP3, WMA, AAC

Rádio, ktoré si rozumie aj s vašim telefónom

Poteší vás aj komfortné ovládanie rádia priamo na volante. Ak je váš automobil vybavený technológiou štart-stop, môžete rádio počúvať aj pri vypnutí motora na križovatke alebo v kolóne. Vďaka inteligentnej aplikácii Alpine TuneIt App možno rádio ovládať pomocou vášho smartfónu. Pripojte svoj iPhone cez USB alebo telefón s Android cez Bluetooth a nastavte si rozhranie zvuku, ktoré vám vyhovuje. Ak máte účet na Facebooku, rádio vás informuje o novo prichádzajúcich správach a udalostiach.

Vstavané Bluetooth prináša rad výhod

Pokročilá funkcia Bluetooth vám umožní aktivovať handsfree hovory. Teraz môžete podržať aj prepnúť prichádzajúci hovor, automaticky aktualizovať zoznam a jednoducho vyhľadávať hudbu aj prehrávať vybrané skladby. Využiť možno tiež hlasové ovládanie na vašom telefóne pre pohodlné prehrávanie muziky a vytáčanie telefónnych čísel. S aplikáciou App Direct si môžete navyše vyberať zo širokej škály internetových rádií a iných vysielacích služieb.

Maximalizuje váš zážitok z hudby

Autorádio ponúka technológiu BassEngine pre pokročilé nastavenie basov. Zvoľte si jednu zo šiestich úrovní, frekvenciu cut-off, Q faktor a nastavte subwoofer tak, aby ste dosiahli maximálnu kvalitu zvuku a tónovú rovnováhu. Jednou z predností je i možnosť prepojenia s USB diskom. Samozrejmý je aj 3,5 mm jack pre pripojenie MP3 prehrávača.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALPINE CDE-193BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE CDE-193BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE CDE-193BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALPINE CDE-193BT.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií