Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vertikutace-travniku.jpg

Ako na správnu vertikutáciu trávnika

Vertikutácia trávnika je dôležitý úkon na udržanie zdravého a krásneho trávnika. Pomáha odstrániť mach, staré trávnikové zvyšky a riedke chuchvalce. Umožňuje lepšie prúdenie vzduchu, vody a živín k tráve a zlepšuje tak jej kvalitu. Ako správne vertikutáciu vykonávať a kedy je na tento proces ideálne obdobie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-Hue-Home-Secure.jpg

Philips Hue kombinuje inteligentné osvetlenie so zabezpečením domácnosti

Inteligentné domáce zabezpečenie Philips Hue Home Secure spája osvetlenie s bezpečnostnými kamerami a kontaktnými senzormi. Výsledkom je dokonalá symbióza, ktorá vám umožní mať váš domov neustále pod kontrolou. Prečítajte si, aké sú jeho hlavné výhody a prečo by malo byť súčasťou aj vašej inteligentnej domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tipy-jak-zvelebit-zahradu2.jpg

Ako zvelebiť záhradu

Ako zvelebiť záhradu a lacno ju upraviť, aby to nebol veľký zásah do peňaženky? A prečo nad záhradou premýšľať aj v zime? To všetko sa dozviete v našom článku. Prinášame šikovné nápady a návody, jednoducho a lacno pre vás aj pre deti. Čím začať pri úprave záhrady?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zabavit-deti_1.jpg

Ako zabaviť deti v záhrade

Doprajte svojim ratolestiam poriadne vyžitie v záhrade a vytvorte im perfektné zázemie na detské hry aj radovánky. Ak im zaobstaráte detský domček, pieskovisko, hojdačku, alebo dokonca multifunkčné detské ihrisko do záhrady, určite ich na pobyt vonku nebudete musieť prehovárať a vymýšľať inú zložitú zábavu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cerven-na-zahrade.jpg

Záhradný kalendár: Jún na záhrade

V júni ustupuje premenlivé jarné počasie a prichádzajú teplé letné dni plné slnka. Aj v tomto mesiaci je potrebné venovať záhrade aj trávniku dostatok starostlivosti a závlahy. Viete, aké rastliny pokvitnú, ktoré plody už dozreli a akú zeleninu je potrebné nasadiť? V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité záhradnícke práce, na ktoré by ste v júni nemali zabudnúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-postavit-zahradni-domek-nahled.jpg

Ako postaviť záhradný domček

Sklad na náradie alebo miesto, kde môžete nerušene odpočívať. Aj to môže byť záhradný domček. Ako postaviť záhradný domček a na čo si dať pozor? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/choroby hlavni.jpg

Najčastejšie choroby rastlín – ako sa s nimi vysporiadať?

V našom článku vás zoznámime s najčastejšími druhmi ochorení a chorobami rastlín, poradíme vám, ako sa ich čo najúčinnejšie zbaviť a čo robiť, aby ste týmto nepríjemnostiam pokiaľ možno predchádzali. Zameriame sa ako na rastliny pestované na záhrade, tak na skleníkové rastliny a nezabudneme spomenúť ani najčastejšie choroby izbových rastlín. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tavna-pistole-1-nahled.jpg

Tavná pištoľ uspokojí kreatívne túžby a pomôže aj v domácnosti

Tavná pištoľ je praktická pomôcka do domácnosti – skrýva sa v nej však aj veľa možností kreatívneho využitia. Na akom princípe vlastne funguje a čo všetko si s jej pomocou môžeme vyrobiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vrtaky-03-nahled.jpg

Vrtáky: ako sa v nich vyznať

Ako sa vyznať medzi jednotlivými typmi vrtákov? Ktorý použiť na drevo, ktorý na kov? A čo robiť, keď sa vrták otupí? V tomto článku prenikáme do tajov tohto náradia a odpovieme na tie najzásadnejšie otázky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/momentovy-klic-jak-vybrat-01.jpg

Momentové kľúče – aký si vybrať a ako ich nastaviť

Už dávno sa skrutky nedoťahujú maximálnou silou, akú dokážete vyvinúť, a už vôbec sa nedoklepávajú kladivkom. Jediným správnym riešením použitie momentového kľúča, ktorý doťahuje skrutky na predpísaný moment. Prečítajte si náš článok, v ktorom vám podrobne popisujeme, aký momentový kľúč si vybrať na konkrétne účely, ako ho nastaviť a poradíme vám tiež s jeho údržbou.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-merici-technika-nahled.jpg

Meracia technika Bosch: presnosť, spoľahlivosť a odolnosť

Spoľahlivosť, vysoká odolnosť a hlavne stopercentná presnosť. To sú hlavné charakteristiky meracej techniky od spoločnosti Bosch. Čo všetko ponúka a na aké moderné technológie a inovácie sa môžete spoľahnúť? Prezradíme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prosinec-na-zahrade.jpg

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-biturbo-brushless-kladivo-nahled.jpg

Akumulátorové náradie Bosch BITURBO prináša najvyšší výkon na trhu

Nové akumulátorové náradie radu Bosch BITURBO Brushless v mnohých ohľadoch prekvapuje. Ponúka totiž výkon, ktorý sa klasickému náradiu nielen vyrovná, ale v mnohých prípadoch ho aj prekonáva. Čo všetko nové píly a vŕtacie kladivá od Bosch ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zapalit-gril-nahled.jpg

Ako zapáliť gril?

Grilovanie je obľúbená letná kratochvíľa. Základom je dobre rozpálený gril. Ako ho ale zapáliť, aký je najvhodnejší postup? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-servis-nahled.jpg

Bosch Servis zariadi opravu vášho náradia ľahko, rýchlo a na pár kliknutí

Aby náradie dobre fungovalo, musí mať zodpovedajúcu starostlivosť. Na to, aby náradie Bosch skvele šliapalo, je tu jeho špecializovaný Bosch Servis, ktorý vám navyše šetrí veľa času a námahy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-18v-power-for-all-navod.jpg

Akumulátor Bosch 18 V POWER FOR ALL je vhodný pre širokú škálu náradia značky Bosch

S jedinou batériou môžete napájať široké spektrum zariadení, ktoré využívate na záhrade alebo v dielni. Vie to systém Bosch 18 V POWER FOR ALL. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usetrit-energii.jpg

Ako ušetriť na elektrine?

Rozhodne ste v poslednej dobe zaznamenali značné zvýšenie cien za všetky druhy energií. Ako sa tomu brániť a ako ušetriť na elektrine? Znížte inteligentne svoju spotrebu! V nasledujúcom článku vám ukážeme, že sa dá šetriť investíciou do moderných spotrebičov a technológií, ktoré vám navyše značne zvýšia komfort a používateľský zážitok. Prečítajte si tento článok a získate mnoho rád pre čo najvyššiu úsporu energie v domácnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zahradni-kalendar-duben-tipy.jpg

Záhradný kalendár: Apríl na záhrade

V apríli je záhrada už v rozpuku, a preto je nutné venovať jej veľa času a starostlivosti. Žiadny záhradkár by nemal zabudnúť skontrolovať pôdu, trávnik a postarať sa nielen o okrasné, ale aj o zeleninové a ovocné záhony. V našom článku vám pripomenieme dôležité práce, na ktoré by ste mali tento mesiac nemali zabudnúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/brezen-na-zahrade.jpg

Záhradný kalendár: Marec na záhrade

Prvý jarný mesiac marec so sebou prináša celý rad činností, ktoré je potrebné urobiť, aby vaša záhrada len kvitla. Oplatí sa venovať pozornosť ovocným stromom, okrasným drevinám aj trávniku. V marci je už čas aj na výsev zeleniny, úpravu živého plota alebo výsadbu ruží. Čo všetko je vhodné v tomto mesiaci na záhrade urobiť? Pripravili sme pre vás niekoľko užitočných tipov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/leden-na-zahrade-zima.jpg

Záhradný kalendár: Január v záhrade

Rozmaznávajte vašu záhradu a všetko čo v nej máte aj v zimných mesiacoch. Kontrolujte svoje stromy a kríky, starajte sa o zeleninu a zvieracích kamarátov, ktorí sa u vás občas zastavia v kŕmidle. Poradíme vám, ako sa starať v januári o dreviny v závislosti na snehovej prikrývke a ako sa úspešne zbaviť škodcov na stromoch. Dáme vám ale aj ďalšie užitočné tipy súvisiace so záhradou v januári.

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií