PET PET

ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu

Zobraziť katalóg
ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu
4,5 2 hodnotení
Nosič na bicykel uzamykateľný, úplne nový, samonastavujúci držiak po vložení rámu umožní bicykel jednoducho a rýchlo naložiť, previesť a sňať. Pripevnenie k základnému nosiču (záhradke) pomocou oceľových strmeňov s rozstupom 50 mm s plastovou ručnou excentrickou pákou (montáž bez náradia). Na prichytenie ráfikov slúžia pevné a kvalitné plastové remienky. Použiteľný na väčšinu bicyklov, resp. s priemerom rámovej rúrky 22 - 80 mm, v prípade oválu max. 80x100 mm.
67,92 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AUPR766 Produktové číslo:  AR082220
ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu 67,92 € Zánovné

ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu

ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Strešný nosič bicyklov Giro AF je novinkou v ponuke spoločnosti Atera. Bol špeciálne vyvinutý na veľmi jednoduchú montáž bez použitia náradia a bez námahy. Pri montáži okrem iného oceníte jeho veľmi ľahkú hliníkovú konštrukciu, vďaka ktorej je montáž veľmi pohodlná a zvládnu ju napr. aj vaše deti alebo drahá polovička. Samonastavujúci držiak rámu umožňuje jednoduché a rýchle pripevnenie bicykla s priemerom rámovej rúrky 22 - 80 mm, v prípade oválnych rámov 80 × 100 mm.

Súčasťou balenia sú oceľové strmene s plastovou ručnou excentrickou pákou na pripevnenie na oceľové priečniky a T-adaptéry na prichytenie do hliníkového priečnika s drážkou. Väčšiu bezpečnosť docielite uzamknutím nosiča, a to v oboch prípadoch pripevnenia. Samozrejme nechýba možnosť uzamknutia bicykla v samotnom nosiči. Pevné plastové remienky zaručia bezpečnú pozíciu bicyklov v nosiči.

Kľúčové vlastnosti

  • Určený na montáž na strechu
  • Uzamykateľný
  • Jednoduchá inštalácia
  • Ľahká konštrukcia
  • Vhodný na väčšinu bicyklov


Parametre a špecifikácia:

Priemer rámu rúrky/oválu:
22 - 80 mm/80 × 100 mm

Hmotnosť:
4,2 kg

Rozmery:
1 450 × 240 mm

Farba:
čierna/strieborná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda by bylo možné u vás objednat nosič kol Atera Giro AF ovšem pouze se zámky č. 143. Tři takové již vlastním a rád bych měl všechny čtyři na jeden klíč. Děkuji. M. Šmíd

Príslušenstvo pre ATERA Nosič bicyklov ATERA, GIRO AF Alu
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií