Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

ATX Profi račňa 1/2 "- profi

Zobraziť katalóg
ATX Profi račňa 1/2 "- profi
5 1 hodnotení
materiál oceľ chróm / vanád
Kód:  AUPR3834 Produktové číslo:  9531

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ATX Profi račňa 1/2 "- profi Predaj skončil

ATX Profi račňa 1/2 "- profi

Profesionálne 1/2 "račňa značky ATX bude robiť radosť v každej dielni či autoservisu. Disponuje 48 zuby a pýši sa vysokou odolnosťou a jemným chodom. Vyrobena je z masivního materiálu – kombinace oceli, chromu a vanadu.Firma ATX Slovakia je držiteľom akosti tvrdosti kovov ZUS Č. 090-015146.

kľúčové vlastnosti

  • kvalitné a profesionálne prevedenie
  • 48 zubov
  • plynulý jemný chod
  • masívny materiál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Podařilo se mi zlikvidovat ráčnu , při snaze zakoupit si novou jsem na internetu narazil na údaj např. 1/2" , 3/8" , 190mm .Čeho se tento údaj týká , chci se vyhnout zakoupení více různých kusů s tím , že jeden bude vyhovovat mé potřebě . Děkuji , přeji příjemný den .

Diskusia a poradňa k ATX Profi račňa 1/2 "- profi
Príslušenstvo pre ATX Profi račňa 1/2 "- profi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATX Profi ráčna 1/2 " - profi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ATX Profi racsnis 1/2 "- profi.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií