Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AYRTON Sting

Zobraziť katalóg
AYRTON Sting
Motorkárska bunda – pánska, textilná
Kód:  moto300045n

AYRTON Sting

Pokiaľ sa vozíte na motorke za prácou aj za zábavou, bezpochyby viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Pánska bunda na motorku AYRTON Sting príkladne zjednocuje pohodlie a ochranu a od počiatku upúta svojím vzhľadom každého, kto má rád štýl road. Táto vynikajúca motobunda dodá toľko podstatnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, o ktorú sa v prvom rade postará exteriérový materiál polyester 600D.

AYRTON Sting je bunda na motorku, ktorá vás ochráni

To by asi nebolo úplne ono bez nevyhnutných chráničov na exponovaných partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. Z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Sting má vo výbave ochranu nielen lakťov, ale aj ramien. Bonus predstavuje, že pridáva aj ochranu chrbta. Bundu na motorku AYRTON Sting si môžete obliekať v priebehu celého roka. V úmornej horúčave ale určite príde vhod prepracovaný systém ventilácie. A keď príde jeseň, bude užitočná odopínateľná vložka. Ani občasné prehánky nebudú problémom. Bunda na motorku AYRTON Sting totiž disponuje vodovzdornou úpravou. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva samozrejme aj možnosť poupraviť miery v páse a na rukávoch.

Parametre a špecifikácia

Štýl
skúter Hotovo!

Určenie

Štýl
skúter Hotovo!
Poznámka:
» Všetky bundy na skúter

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AYRTON Sting Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON Sting.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií